ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Τέσσερις μήνες μετά την εκλογή της νέας Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, της νέας Αντιπολίτευσης, της Περιφερειακής Αρχής και της Νέας Δημοτικής Αρχής  συζητήσεις και προβληματισμοί μεταξύ πολλών συμπολιτών μας δημοκρατών προοδευτικών, αποφασίσαμε πως πρέπει σαν ενεργοί πολίτες να συμβάλουμε με σκέψεις, προτάσεις και παρεμβάσεις στην ενίσχυση της ανάγκης της μεγάλης πλειοψηφίας των συνδημοτών μας για μια δίκαιη κοινωνία μια σύμμετρη ανάπτυξη με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον. Με αυτή την πρώτη επαφή θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ξεκάθαρο στον καθένα και να προσδιορίσουμε:

  • ποιοί είμαστε.
  • Ποιοί και τι δεν είμαστε
  • Γιατί Ανώνυμοι.
  • Πως υλοποιούμε και πως δημοσιοποιούμε τους προβληματισμούς μας.

ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Είμαστε πολιτικοποιημένοι κάτοικοι του νησιού της Κω.. Είμαστε πολίτες ευρέως κοινωνικού, επιστημονικού, επαγγελματικού φάσματος που θέλουμε να συμβάλουμε στην καλύτερη ζωή των κατοίκων της Κω. Γιατί αν η ανάπτυξη, η βελτίωση των όρων ζωής και η απόλαυση του φυσικού πλούτου δεν αφορά την μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών της Κω, τότε δεν είναι ανεκτή. Είμαστε πολίτες με αυτόνομη και αυτοδύναμη σκέψη της δράσης που ακολουθεί κοινωνικές και πολιτικές αρχές, δεν υπηρετεί όμως τυφλά παρατάξεις, πρόσωπα και τις φιλοδοξίες τους.   

ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ

Δεν είμαστε πολιτική παράταξη. Δεν είμαστε κομματική παράταξη. Δεν είμαστε δημοτική παράταξη. Δεν είμαστε ανεξάρτητο ή αυτόνομο τμήμα διαμαρτυρίας των εσωτερικών διαδικασιών τέτοιων σχηματισμών. Δεν είμαστε προεόρτιο μετατροπής μας σε κάτι τέτοιο.

Επικοινωνία

Έχετε απορίες? Θέλετε να μοιράσετε την άποψη σας?

Email: contact@kosprooptiki.gr

Θέλετε η άποψή σας να είναι Επώνυμη ή Ανώνυμη?