Κιάρης Μηνάς: Μια προειδοποίηση και μια προφητεία!

Έχουν περάσει μόνο τέσσερις μήνες από την ανάληψη των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής. Καλά, καλά δεν έχουν ακόμα καταλάβει ο δήμαρχος και οι συνεργάτες του ότι πήραν την δημοτική εξουσία. Ότι κέρδισαν αυτούς που ο λαός τιμώρησε για την αλαζονεία τους και την ανύπαρκτη καταστρεπτική πολιτική τους.

Και όμως αυτοί που ο λαός τους μαύρισε έχουν το θράσος, ενώ είναι ακόμα μέσα στο κατράμι, να απευθύνονται στον νέο δήμαρχο και να του λένε ότι προκαλεί τη νοημοσύνη και τη μνήμη τους.

Μάλιστα αγαπητοί αναγνώστες ο νεοεκλεγμένος δήμαρχος προκαλεί τη νοημοσύνη και την μνήμη του κ. Κιάρη. Του κυρίου Κιάρη που επί πέντε χρόνια στην ΔΕΥΑΚ αμφιβάλουμε αν κατάλαβε ότι ήταν πρόεδρος ενός από τους σοβαρότερους οργανισμούς του νησιού.

Του κυρίου Κιάρη που παρέλαβε από τον προκάτοχό του κ. Πασσανικολάκη μια ισχυρή ΔΕΥΑΚ και φεύγοντας την άφησε με δέκα εκατομμύρια χρέη των κολλητών του στην επιχείρηση!

Του κυρίου Κιάρη που πήρε έτοιμο και μισοτελειωμένο το πρόγραμμα υδροδότησης του τριγώνου και όταν έφυγε δηλαδή μετά από πέντε ολόκληρα χρόνια το άφησε όπως το βρήκε!

Το είπαμε και θα το λέμε τακτικά ότι είναι τεράστιο λάθος να μην παρουσιάζονται στους πολίτες τα συντρίμμια που άφησαν φεύγοντας ο κ. Κιάρης και οι φίλοι του. Εάν στους τέσσερις μήνες έχουν το θράσος να προκαλούν την δική μας νοημοσύνη τότε να είστε βέβαιοι ότι όσο περνά ο χρόνος θα γίνονται ακόμα πιο προκλητικοί.

Θα επαναλάβουμε ότι είναι τεράστιο πολιτικό λάθος να μην παρουσιάζονται όλα όσα παρέλαβαν από τους προηγούμενους. Την δραματική κατάσταση που βρήκαν. Με αριθμούς και φωτογραφίες. Και αλίμονο αν δεν το κάνουν τώρα! Ο κ. Κιάρης, ναι ο κ. Κιάρης, θα ξαναγίνει πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ μετά από τέσσερα χρόνια!