
Αν δεν το πιστεύετε σας μεταφέρουμε αυτούσια όσα έγραψε ο εκπρόσωπος του μετά την συνάντηση που είχε ο αγαπητός μας Περιφερειάρχης με τον Δήμαρχο μας και τον αντιδήμαρχο όταν εξήγγειλε τα 4 εκατομμύρια για το λιμάνι της Κεφάλου.
“Ήλθαν οι άνθρωποι από την Κω με μια ώριμη μελέτη και τις αναγκαίες αδειοδοτήσεις στο χέρι (που προφανώς δεν έγιναν το προηγούμενο βράδυ) και ζήτησαν από την Περιφέρεια να βάλει πλάτη, στην χρηματοδότηση και στην υλοποίηση του έργου. Προφανώς δεν ήλθαν απρόσκλητοι να ζητήσουν από τον «Μάγο» Περιφερειάρχη -όπως τον αποκαλέσατε- να κάνει τα μαγικά του (αν και όταν χρειαστεί, τα κάνει κι αυτά). Ήλθαν σε συνέχεια μιας πορείας συνεννοήσεων, κοινού σχεδιασμού και προ καιρού δέσμευσης από την πλευρά του, για στήριξη της πρωτοβουλίας του Δήμου και του ΛΤ”.
Κάνει λοιπόν και μαγικά και για να επιβεβαιώσουμε και εμείς τις μαγικές ικανότητες του Περιφερειάρχη μας σας αποκαλύπτουμε ότι πριν από τρία χρόνια έβγαλε ένα άσσο από το μανίκι του και έδωσε 700 χιλιάδες ευρώ για δύο αθλητικές εγκαταστάσεις. Ο Δήμος ξεκίνησε το έργο στη Ασφενδιού και τα λεφτά της Περιφέρειας εξαφανίστηκαν μπροστά στα έκπληκτα μάτια των θεατών! Τελικά τα λεφτά βγήκαν από τις τσέπες του Δήμου δηλαδή οι θεατές.
Με ταχυδακτυλουργικό τρόπο και πάλι πριν από τρία χρόνια σε επίσκεψη του Δημάρχου μας που μάλιστα είχε μαζί του και χάρτες, έβγαλε λαγούς από το καπέλο του. Του έδωσε 4,5 εκατομμύρια για να γίνει ο ποδηλατόδρομος στο Ψαλίδι!! Δυστυχώς ο λαγός μέχρι σήμερα είναι εξαφανισμένος. Τον κρατά σε κλουβί για άλλη παράσταση….
Αφήστε την περίπτωση τις ωραίας γυναίκας μέσα στο μπαούλο που την έκοψε στα δύο και μετά βγήκε ολόσωμη όπως το νέο νοσοκομείο!! Το υποσχέθηκε ο Πρωθυπουργός και ο Περιφερειάρχης το έκοψε στα δύο, τα μισά ο πρωθυπουργός και τα άλλα εκείνος. Είπε πως, ότι και να γίνει, έχει καβάντζα στο μανίκι του 20 εκατομμύρια!!!
Αυτός είναι ο πενταετής περιφερειακός σχεδιασμός της ανάπτυξης. Αυτός είναι ο δημοκρατικός προγραμματισμός και ο σεβασμός των συλλογικών οργάνων της Περιφέρειας, των Δήμων και των φορέων του κάθε νησιού! Η μαγεία αντικατέστησε την δημοκρατία. Είμαστε στην εποχή της ανάπτυξης και των επενδύσεων όπου από το καπέλο της δυνατής ομάδας!!!! βγαίνουν λαγοί και περιστέρια…..
