
Ας ελπίσουμε ότι οι πυρκαγιές των δασών εξ αιτίας της εγκατάλειψης τους δεν είναι ακόμα μια στημένη δουλειά για να μπουν στο παιχνίδι τα ιδιωτικά συμφέροντα, αλλά είναι μια ευκαιρία αρπαγής εξ αιτίας των καταστροφών.
Το βλέπουμε στην υγεία, το βλέπουμε στην εκπαίδευση. Μάλλον θα το δούμε και στα δάση μας αφού η κυβέρνηση δια του υπουργού Περιβάλλοντος προσανατολίζεται προς τα εκεί και ήδη μας προετοιμάζει.
Σε ερώτηση του δημοσιογράφου του CNN για το τι σκοπεύει να κάνει η κυβέρνηση για να προσαρμοστεί στις δυσμενείς συνθήκες της κλιματικής κρίσης ο υπουργός κ. Σκυλακάκης απάντησε:
¨Χρειάζεται η συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα για τον καθαρισμό των δασών από καύσιμη ύλη, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε για βιοκαύσιμα, είτε για ενέργεια, είτε για προϊόντα ξύλου”!!!
Ακόμα δεν είδαμε τίποτε! Η Μητσοτάκης Α.Ε. προχωρά ακάθεκτη.
Και οι άλλοι το βιολί τους. Η κυβέρνηση, λένε, απέτυχε. Θέλουμε πιο πολλά και καλύτερα αεροπλάνα. Θέλουμε καλύτερο συντονισμό. Θέλουμε περισσότερους πυροσβέστες…
Μάλιστα ο ΣΥΡΙΖΑ δια του κ. Φάμελλου, μεταβατικού προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας αντί να αλλάξει την πολιτική και να δείξει άλλους δρόμους μετά την βαριά ήττα, συνέχισε να κυνηγά από πίσω την ουρά του Μητσοτάκη.
Ζήτησε την ενεργοποίηση της δημόσιας πολιτικής πρόληψης των δασικών πυρκαγιών του 2019, την ενίσχυση της δασικής υπηρεσίας και της πυροσβεστικής, αλλά και τον καλύτερο συντονισμό όλων των εμπλεκομένων!!!!
Κρατικιστές και αυτοί του κερατά! Όπως και οι Πασόκοι, όπως και το ΚΚΕ που θέλουν και αυτοί να γίνουν σωτήρες και χαλίφηδες στη θέση του Χαλίφη Μόνο που οι σημερινοί Χαλίφηδες είναι καλύτεροι και έχουν τα μέσα…….
