Ν. Αφρική. Αμερική. Ουκρανία: ΟΧΙ ΣΤΟ ΑΔΙΚΟ

Η Νότια Αφρική το κράτος της Αφρικανικής Ηπείρου που έζησε της σκληρότερες φασιστικές  μεθόδους εξόντωσης πληθυσμών και κατάταξης τους  σε κατηγορίες ζώων θέλησε να ενταχθεί σε μια συμφωνία εμπορίου με την Κίνα την Ινδία, την Βραζιλία και την Ρωσία.

Άρα για την Αμερική είναι το κόκκινο πανί.

Πρόσφατα όμως κατηγορήθηκε από τον πρέσβη της Αμερικής και άρα από την ίδια την Αμερική ότι στέλνει όπλα στην Ρωσία για την ενίσχυση του πολέμου της εναντίον της Ουκρανίας.

Η Αμερική της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας έβαλε χέρι στην Νότια Αφρική και ως παγκόσμια δύναμη της εξουσίας και του χρήματος την προειδοποιεί να σταματήσει τους έρωτες με την Ρωσία.

Πεντακόσια χρόνια σε αυτή την χώρα υπήρχε σκλαβιά. Το απαρτχάιντ, η σκληρότερη μορφή φυλετικών διακρίσεων ήταν το σύστημα σε αυτή την χώρα του Μαντέλα  μόλις πριν από τριάντα χρόνια,

Εκεί οι ιθαγενείς και οι έγχρωμοι ήταν τρίτης κατηγορίας ζώων. Σε ξεχωριστά εστιατόρια, σε ξεχωριστά λεωφορεία, σε ξεχωριστές συνοικίες, σε ξεχωριστά σχολεία. Όλοι στις φυλακές!!

Τότε οι Αμερικάνοι έκαναν τον ψόφιο κοριό. Τότε οι Ουκρανοί ήταν στο φεύγα, ήταν στο πουθενά. Και οι μόνοι έστω για τους δικούς τους λόγους, οι Ρώσοι, στήριζαν τον αγώνα των Νοτιοαφρικανών  για  ισότητα και ελευθερία.

Πέστε μου σας παρακαλώ, αυτός ο λαός με ποιόν θα πρέπει να είναι Αυτό το κόμμα και αυτή κυβέρνηση ποιόν πρέπει να υποστηρίξει?   Ποιο θα είναι το δίκαιο και ποιο θα είναι το άδικο?

Και όμως θα σκύψουν το κεφάλι, γιατί η υπερδύναμη,  και τότε και τώρα, έχει το δίκαιο με το μέρος της. Αυτή είναι η σκληρή, ωμή, απάνθρωπη αλήθεια.