Κυρίτσης. Οι πολιτικοί τα παραλένε, αλλά αυτός το παράκανε

Εντάξει, είπαμε να τον λέει μπροστινό, λες και αυτός, του βαθέως ΠΑΣΟΚ, ήταν πισινός.

Εντάξει να μας λέει ότι ο Νικηταράς παραπαίει. Γούστο του είναι να το πιστεύει.

Αλλά να μας λέει ότι ο Νικηταράς και η παράταξη του διαλύει την Κω, πάει πολύ!

Γνωρίζουμε όλοι ότι οι πολιτικοί της οκάς όταν δεν έχουν να πουν κάτι, λένε λόγια του αέρα για να φανατίσουν τους δικούς τους. Αλλά το να υπερβάλουν απευθυνόμενοι στον κόσμο, όταν ο κόσμος γνωρίζει τι έκαναν αυτοί, ε τότε κάτι δεν πάει καλά.

Το “διαλύει την Κω ο Νικηταράς”, τι  το ήθελε τώρα ο Κυρίτσης. Εννέα χρόνια ήταν Δήμαρχος και αν είδατε εσείς ένα μεγάλο έργο, άλλο τόσο το είδαμε και εμείς. Φυσικά και η Κως δεν διαλύθηκε στην διάρκεια της θητείας του από τα ανύπαρκτα έργα του, όπως δεν πρόκειται να διαλυθεί και στην τετραετία του κ. Νικηταρά.

Αλλά υπάρχει και το αλλά.

Το αν διαλύεται ή όχι μια κοινωνία δεν σχετίζεται κυρίως από τα έργα. Εξαρτάται από την ηθική, κοινωνική και πολιτισμική θωράκιση και εξύψωση της. Και ο Κυρίτσης είναι ο τελευταίος που θα πρέπει να υπαινίσσεται ως υπεύθυνους για την διάλυση της τους άλλους.

Στα εννέα χρόνια της θητείας του και για τις τρεις ήττες του, ακόμα δεν έχει καταλάβει αυτό που γνωρίζει όλος ο κόσμος. Ότι στην πολιτική αυτό που μετρά είναι το ήθος, η ευγένεια και ο σεβασμός των ανθρώπων.