Παράταξη Κυρίτση. Βλεπιός και καραούλι για μη απαρτία και ευτελισμός του Δημ. Συμβουλίου

Το γράψαμε και το ξαναγράψαμε. Πάνω από 20 χρόνια στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου εκ των οποίων τα 3/5 αντιπολίτευση και ούτε μία φορά στις συνεδριάσεις του δεν λειτούργησε με σεβασμό όπως αρμόζει στο ανώτερο όργανο διοίκησης του Δήμου μας.

Εάν τύχει να παρευρίσκεται στην συνεδρίαση, τότε με την συμπεριφορά του ή τα λόγια του τινάζει στον αέρα την εύρυθμη λειτουργία της. Ή θα κοιτάζει επιδεκτικά το λαπτοπ του αδιαφορώντας για τους ομιλητές, ή θα ερεθίζει τους αντιπάλους τους, όπως τότε με την οδό Θεμιστοκλέους και πολλά άλλα…

Και καλά, αυτή είναι η τακτική του που συνδυάζεται και με τις δράσεις του των μηνυτήριων αναφορών κατά των αντιπάλων του και αποδεικνύει την πολιτική του ένδεια.

Αλλά τον να στήνει βλεπιούς τους υποτακτικούς του και να κρατά καραούλι παρακολουθώντας στα κρυφά εάν προσήλθαν στην συνεδρίαση όλοι οι σύμβουλοι της συμπολίτευσης και μετά να προσέλθουν και αυτοί πάει πολύ.

Παρακολουθεί αγαπητοί μας φίλοι εάν κάποιος σύμβουλος της παράταξης του Δημάρχου έχει αρρωστήσει ή έτυχε να έχει δουλειά και δεν πήγε στην συνεδρίαση και αμέσως δίνει την εντολή να μην προσέλθουν οι υποτακτικοί του ώστε να μην γίνει η συνεδρίαση αφού δεν θα έχει απαρτία το σώμα!

Το καλό είναι ότι το κάνει επιδεικτικά! Περιμένει με όλους τους δικούς του στην καφετέρια κάτω από την Δημαρχία! Και με έναν σύμβουλο του που βρίσκεται και μετρά τους παρόντες έξω από την αίθουσα του Δ. Συμβουλίου! Γιατί αν γίνονταν η παρακολούθηση και η αναμονή στα κρυφά θα πιστεύαμε ότι πρόκειται για ληστεία με οργανωμένη παρακολούθηση….