Τα αρπακτικά τους παίρνουν το σπίτι και τους βάζουν να πληρώνουν ενοίκιο

Διαβάζουμε στα ΜΜΕ και ακούμε στις κυβερνητικές τηλεοράσεις ότι με τον νέο νόμο της κυβέρνησης Μητσοτάκη προστατεύεται η πρώτη κατοικία όσων έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές στις τράπεζες.

Διαβάζουμε και ακούμε και χαιρόμαστε γιατί η κυβέρνηση μερίμνησε και έσωσε την πρώτη κατοικία των ανθρώπων.

Των ανθρώπων που έφτασαν σε αυτό το σημείο της απόγνωσης γιατί ξαφνικά η χώρα πτώχευσε. Γιατί μειώθηκαν οι συντάξεις. Γιατί έκλεισαν χιλιάδες επιχειρήσεις.

Το ποιός την πτώχευσε και ποιός έφαγε τα λεφτά του κοσμάκη με τα θαλασσοδάνειο και την ρεμούλα κανένας δεν το λέει και φτάνουμε σήμερα να τους παίρνουν τα σπίτι οι τραπεζίτες και τα Φανς και να τους κάνουν την χάρη να μείνουν μέσα στα δικό τους σπίτι, αλλά να δίνουν ενοίκιο!!!

Μάλιστα για να χρυσώσουν το χάπι το κράτος θα τους δίνει και ένα μέρος του ενοικίου που ξεκινά από τα 70 ευρώ και φτάνει εάν έχεις 5 παιδιά στα 300 ευρώ. Επίσης εάν πληρώνεις κανονικά το ενοίκιο για 12 χρόνια μπορείς να αγοράσεις το σπίτι σου με την τρέχουσα αξία των ακινήτων!!

Με την ένταξη τους στον Ενιαίο Φορέα Απόκτησης και Επανεκπίσθωσης Ακινήτων που γίνεται μετά από αίτηση, αυτόματα οι ενδιαφερόμενοι χάνουν την ιδιοκτησία τους και γίνονται ενοικιαστές!

Σε αυτόν δεν τον καταπληκτικό “ελεήμονα” ΦΟΡΕΑ συμμετέχουν τραπεζίτες, ιδιώτες και Φανς!!!