Ι. Ρούφα. Για την απραξία του Νικηταρά ευθύνονται καμιά 20αριά μανεκέν

Διαβάσαμε την συνέντευξη της κ Ρούφα στην εφημερίδα “Σταθμός” και είναι αλήθεια ότι ανησυχήσαμε. Μάλιστα κάναμε και σχετικό ρεπορτάζ για να μάθουμε εάν όντως αληθεύει η διαπίστωση της κ. Ρούφα ότι ο κ. Νικηταράς και όλοι οι συνεργάτες τους τρέμουν μήπως και αποκαλυφθεί η απραξία τους.

Συναντήσαμε τους αντιδημάρχους και τους προέδρους της παράταξης και δεν σας κρύβουμε ότι δεν είδαμε κανένα τρέμουλο!

Πήραμε και συνεντεύξεις από επώνυμους συνδημότες μας, αν γνωρίζουν κάτι για το τρέμουλο του Δημάρχου και οι περισσότεροι μας έβλεπαν με μισό μάτι. Πολλοί δε ήταν αυτοί που ανησύχησαν και μας ρώτησαν αν είναι καλά ο δήμαρχος τους!

Είπαμε λοιπόν και εμείς να διαβάσουμε όλη την συνέντευξη της κ. Ρούφα για να καταλάβουμε μήπως εννοεί κάτι άλλο με την παραπάνω διαπίστωση της.

Δεν υπήρχε σχεδόν τίποτε. Ήταν μια συνηθισμένη συνέντευξη μιας αντιπολίτευσης που τα πάντα τα βρίσκει άσχημα, ελλιπή και καταστροφικά για τον τόπο!

Ήταν μια συνηθισμένη συνέντευξη στην οποία από την μια παρουσιάζει το κενό και από την άλλη προτείνει το δικό της πρόγραμμα!

Και όμως μελετώντας μια, μια τις απόψεις και τις προτάσεις της κ. Ρούφα σταματήσαμε στο κρίσιμο και ευαίσθητο σημείο της φοβερής διαπίστωσης και  κριτικής της.

Μας εκμυστηρεύεται λοιπόν σε κάποιο σημείο η κ. Ρούφα τα ακόλουθα καταπληκτικά: “Θα σας εκμυστηρευτώ μια σκέψη που έκανα το 2019 τις πρώτες μέρες που ανέλαβε τη διοίκηση του δήμου η σημερινή δημοτική αρχή. Είδα και εγώ όπως και οι συνδημότες μου μια φωτογραφία στα σκαλιά του δημαρχείου στην οποία ο δήμαρχος της Κω φωτογραφίζονταν με καμιά 20αριά κυρίες, μοντέλα που συμμετείχαν σε κάποιο event που έγινε στο νησί. Τότε και πολύ νωρίς με βάση τη δική μου πολιτική αντίληψη διαπίστωσα τι μας περιμένει και τι θα ακολουθήσει”

Εδώ που τα λέμε κ. Νικηταρά έχει δίκιο η κ. Ρούφα. Να βγεις φωτογραφία με μια κοπέλα εντάξει. Να βγεις με δύο άντε να σε συγχωρήσουμε! Το κάναμε και στο παρελθόν με άλλον… Να βγεις φωτογραφία με τις κυρίες του Δημοτικού Συμβουλίου θα το καταλάβουμε. Αλλά με καμιά 20αριά και μάλιστα μοντέλα πάει πολύ!

Μερικοί από μας ζήλεψαν. Κάποιοι άλλοι χάρηκαν για τον δήμαρχο τους! Αλλά οι περισσότεροι μαζί και η κ. Ρούφα κατάλαβαν ότι η απραξία του κ. Νικηταρά οφείλεται στα μοντέλα…