Δήμος Κω. Με έργα και όχι με λόγια αλλάζει η φτηνή πολιτική του παρελθόντος

Δεν είμαστε το ίδιο είπε πρόσφατα ο Κυρίτσης στον Δήμαρχο της Κω κ. Νικηταρά. Εμείς γράψαμε γιατί ο Κυρίτσης λέει την αλήθεια και τεκμηριώσαμε τις τεράστιες διαφορές που υπάρχουν μεταξύ τους.

Σήμερα θα σας γράψουμε ακόμα μία ιδιαίτερα σοβαρή διαφορά που μας την θύμισε ο π. Διοικητής του Νοσοκομείου μας κ. Γεωργαντής Νεκτάριος.

Ο κ. Γεωργαντής παρόλο που ζήτησε συνάντηση και βοήθεια από τον Δήμαρχο Κυρίτση δεν τον είδε ούτε μία φορά. Για πέντε ολόκληρα χρόνια ούτε καν πέρασε έξω από το νοσοκομείο.

Ο Κυρίτσης ο οποίος προεκλογικά τότε που κέρδισε τις τελευταίες εκλογές υποσχέθηκε σε κάθε χωριό και σε κάθε συνοικία και από ένα κέντρο υγείας!

Ήλθε λοιπόν ο κ. Νικηταράς και αμέσως ενεργοποίησε τους νόμους και ήδη κόπηκαν τα εντάλματα πληρωμής των επιδομάτων που ο Δήμος μας από την 1η Ιανουαρίου του 2020 προσφέρει σε όλους τους επικουρικούς γιατρούς του νοσοκομείου μας.

Είναι μια πράξη που ενισχύει τις αγωνιώδεις προσκλήσεις του νοσοκομείου για την προσέλκυση γιατρών!

Και είναι μια πράξη που δεν την μάθαμε με ιαχές και τύμπανα από τον Δήμο και τον Δήμαρχο, όπως έκανε ο Κυρίτσης ακόμα και για ψύλλου πήδημα αλλά από τον προηγούμενο διοικητή του νοσοκομείου που μετά από πολλές προσπάθειες είδε επί τέλους το αίτημα του να γίνεται πράξη!