Η κ. Βάσω Πη ορκίστηκε! να κάνει το καθήκον της

Η κ. Βάσω Πη μας θυμίζει, με τον όρκο της, τα μικρά παιδιά που ορκίζονται ότι δεν έκλεψαν την γομολάστιχα και ταυτόχρονα κρατούν τα δάκτυλα τους το ένα πάνω στο άλλο για να μην ισχύει ο όρκος!

Σε ένα βαθυστόχαστο άρθρο της για τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου που γίνονται με τηλεδιασκέψεις και όχι ζωντανά, ψέγει τον Δήμαρχο και τον καταγγέλλει στους εργαζόμενους, που για 8 ώρες φοράνε μάσκες!

Η κ. Πη  απαιτεί να γίνονται οι συνεδριάσεις ζωντανά και οι σύμβουλοι να φορούν μάσκες, όπως γίνεται και με όλους τους άλλους εργαζόμενους.    

Ορκίζεται λοιπόν η κ. Πη ότι θα κάνει το καθήκον της στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου που πρέπει να γίνονται διά ζώσης και ξέχασε να μας πει πόσο κρατά ένας όρκος τήρησης των καθηκόντων.

Έχει την εντύπωση ότι ξεχάσαμε και εμείς τις κωμικοτραγικές καταστάσεις της ιδίας, του αρχηγού της και των συναδέλφων της που άραζαν στο καφενείο κάτω από την Δημαρχία, μετρούσαν τους συμβούλους που δεν πήγαιναν στην συνεδρίαση και για να μην υπάρξει απαρτία και να μην γίνει συνεδρίαση δεν συμμετείχαν!

Τότε ο όρκος ήταν στο όνομα του Κυρίτση και το καθήκον ήταν ο καφές, το αραλίκι και ο ευτελισμός του ανώτερου οργάνου του Δήμου για το οποίο ψηφίστηκε και έπρεπε να συμμετέχει!

Τότε η ανάγκη συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου ήταν ο χαβαλές και σήμερα είναι ύβρις. Ο όρκος της κατά περίπτωση!