Απίστευτο! Ο Κυρίτσης αναλαμβάνει την ευθύνη για τα δικά μας λάθη

Ο Γιώργος Κυρίτσης έδωσε μια συνέντευξη στην τοπική εφημερίδα “το Βήμα της Κω” και μόνο σε μια φράση του, που μπήκε και ως επικεφαλίδα της συνέντευξης, αποκαλύπτει τον πραγματικό εαυτό του!

Ο Κυρίτσης λοιπόν (θα τον πούμε κύριο όταν ζητήσει συγνώμη για την Θεμιστοκλέους) μας λέει ότι ” Αναλαμβάνω την ευθύνη για τα λάθη μας, όπως οφείλει να κάνει αυτός που ηγείται”

Τα λάθη μας και όχι τα λάθη του! Ο Κυρίτσης που ηγείται μιας παράταξης μεταφέρει την ευθύνη των λαθών σε όλους και όχι στον ίδιο! Λες και ο γιός του στην ΑΒΙΚΩ ήταν γιος όλων των συμβούλων του. Λες και ο γιός του στο Λύκειο Ζηπαρίου ήταν γιος όλης της παράταξης!

Πραγματικά είναι καταπληκτικό και δικαιολογεί απόλυτα την διαπίστωση του ιδίου ότι είναι Θεός μετά τον Θεό που ειπώθηκε την πρώτη τετρατία! Ο αναμάρτητος Κυρίτσης αναλαμβάνει τα λάθη και τις αμαρτίες όλου του κόσμου!

Μάλιστα κυρία Παντελίκιζη, σε κάθισαν στο σκαμνί του δικαστηρίου, σε καταδίκασαν για δολιότητα και ο Κυρίτσης που αναλαμβάνει τις ευθύνες των δικών σου λαθών ήταν παρών στο δικαστήριο και είπε στους δικαστές ότι φταίει αυτός και όχι εσύ…

Έκανε ο υπάλληλος του Δήμου αυτά που έκανε για τον ΔΗΡΑΣ και ο μεγάθυμος Κυρίτσης, ο μέγας ηγέτης, ανέλαβε την ευθύνη και είπε δημόσια ότι ήταν δικές του οι εντολές προς τον υπάλληλο!

Έδωσε ο Κυρίτσης μια συνέντευξη με κούφια λόγια, λόγια του αέρα, όταν μόλις πριν από ένα χρόνο οι πολίτες της Κω του έδωσαν την χαριστική βολή για την δική του αλαζονεία, για την δική του ειρωνεία, για την δική του εκδικητικότητα, για την δική του καλοπέραση!

Θα επανέλθουμε αναλύοντας το φανταστικό περιεχόμενο της όλης συνέντευξης.