Ι. Ρούφα: Η πολιτική στην κατηφόρα. Και η ζημιά ανυπολόγιστη κυρία μου

Έβγαλε η κ. Ρούφα ένα δελτίο τύπου με το οποίο κατακεραύνωνε τον κ. Νικηταρά και τον κ. Αβρίθη για θηριώδη σκάνδαλα! 187.500 ευρώ και για ανάθεση σε εταιρεία σεκιούριτι!

Όταν τις απάντησαν ότι δεν είναι έτσι, (το διαβάσαμε και εμείς ότι δεν είναι έτσι) και ότι δεν διάβασε καλά, και πως η ανάθεση μετά από επιλογή ήταν 20 χιλιάρικα, άλλαξε άμεσα το τροπάριο και το γύρισε στην απ’ ευθείας ανάθεση των 20 χιλιάρικων! Που μπορεί να γίνουν και 60 αν παραταθεί η σύμβαση για άλλους δύο μήνες!

Εμείς δεν θα μιλήσουμε για την σκοπιμότητα του έργου. Δεν θα πούμε εάν είναι αναγκαία η ανάθεση της φύλαξης κάποιων χώρων του Δήμου από ιδιωτική εταιρεία σεκιούριτι. Είναι υπόθεση της Δημοτικής Αρχής. Θα μιλήσουμε για την φτηνή πολιτική της αντιπολίτευσης και ιδιαίτερα της κ. Ρούφα.

Εάν η αποστολή της αντιπολίτευσης είναι να διορθώνει τα λάθη της διοίκησης τότε η κ. Ρούφα κάνει τεράστιο λάθος με τον τρόπο που αντιπολιτεύεται. Μετατρέπει τον θήτη σε θύμα και την εξουσία σε αδικημένη.

Η στείρα καταγγελία μιας απ’ ευθείας ανάθεσης υπηρεσιών δεν λέει τίποτε, εάν δεν συνδυάζεται με την αναγκαιότητα ή μη, με την ακριβή κοστολόγηση και με την ύπαρξη δυνατότητας εκτέλεσης της υπηρεσίας από δημοτικούς υπαλλήλους. Όπως επίσης και με την εξάντληση όλων των περιθωρίων πρόσληψης  δημοτικών υπαλλήλων. 

Κυρία Ρούφα, σταματήστε την πολιτική που πηγάζει από το μίσος και το συναίσθημα του αδικημένου των εκλογών. Ο κ. Νικηταράς και η παράταξη του δεν είναι το ίδιο με την παράταξη του Κυρίστη. Σας το λέει ο στενός συνεργάτης σας κ. Πης, Σας το λένε και ο λοιποί συνεργάτες σας. Τα υπονοούμενα για τον κ. Αβρίθη εντάσσονται στην παραπολιτική και όχι σε αυτήν που νομίζετε ότι εκπροσωπείτε εσείς….

Επιμένετε σε μια στείρα πολιτική με ακραίες, τραβηγμένες από τα μαλλιά εκφράσεις και επίθετα, που στο τέλος δεν θα αποφέρουν κανένα αποτέλεσμα από το να μείνετε μόνη σας, αλλά να κάνετε και τεράστια ζημιά στην πολιτική ζωή του τόπου μας.

Το συμπέρασμα από τις δύο απανωτές ανακοινώσεις σας, η μια για το ψευδές ύψος του κόστους της ανάθεσης και η άλλη για την ανάθεση του έργου αποκρύπτοντας την πρώτη ανακοίνωση σας, μας λέει ότι κινήστε με το συναίσθημα του αδικημένου των εκλογών και όχι με την πολιτική. Και αυτό είναι επικίνδυνο για το τόπο.