Χατζηκαλύμνιος Μιχάλης. Κάτι δεν πάει καλά σε αυτόν τον τόπο

Ο κ. Χατζηκαλύμνιος ήταν Δήμαρχος του πάλαι ποτέ Δήμου Δικαίου. Μετέπειτα έγινε και αντιδήμαρχος ανάπτυξης, ναι ανάπτυξης, του ενιαίου Δήμου Κω με Δήμαρχο τον Κυρίτση.

Αυτός λοιπόν ο μέγας πολιτικός έβγαλε μια ανακοίνωση και κατηγόρησε τον σημερινό Δήμαρχο κ. Νικηταρά ότι του κλέβει τα έργα και ότι τα έργα που έκανε ο κ. Χατζηκαλύμνιος τα οικειοποιείται η παράταξη του κ. Νικηταρά!

Έχουν περάσει λοιπόν 3 ολόκληρα χρόνια. Έχασαν πριν από 1 χρόνο τις εκλογές ακριβώς γιατί δεν έκαναν τίποτε, άλλωστε γι’ αυτό ονομάστηκε και ο “κανένας δήμαρχος” και έρχεται και μας λέει ότι αυτός είχε στείλει μια επιστολή στο Υπουργείο Γεωργίας και ζητούσε ένα χωράφι!

‘Έστειλε λοιπόν την επιστολή  στον Υπουργό, πήρε και αριθμό πρωτοκόλλου και περίμενε να ξυπνήσει μια ημέρα ο Υπουργός, να θυμηθεί τον κ. Χατζηκαλύμνιο, να τον πάρει τηλέφωνο να συνεννοηθεί μαζί του και να έρθει και στην Κω να δει το χωράφι!

Ο άνθρωπος αφοσιωμένος με τις μηνύσεις των δικαστηρίων, απορροφημένος με τις διώξεις των αντιπάλων του,  κουρασμένος με την σύνταξη του σχεδίου για την ανάπτυξη της Κω και την καταμέτρηση των ακινήτων του Δήμου προς αξιοποίηση, έστελνε επιστολές και νόμιζε ότι τις διαβάζουν κιόλας!

Έχασε λοιπόν τις εκλογές και δυστυχώς ακόμα δεν κατάλαβε γιατί τις έχασε. Και το ευτύχημα για αυτόν είναι ότι στον Δήμο Δικαίου δεν ξανάγιναν εκλογές γιατί αν γίνονταν μάλλον δεν θα εύρισκε ούτε την ψήφο του..