Απίστευτο! Η κοινωνία βουλιάζει και η προεδρίνα των ξενοδόχων της Κω αισιοδοξεί

Αγαπητοί φίλοι δεν θα ασχολούμασταν με την κ. Σβύνου, την πρόεδρο των ξενοδόχων Κω, δηλαδή την εκπρόσωπο των 150 χιλιάδων τουριστικών κλινών, εάν δεν εξέπεμπε  με την παρουσία της στις πανελλαδικής εμβέλειας τηλεοράσεις, απόψεις δικές της και όχι απόψεις που καλύπτουν τον κλάδο της, αλλά και την κοινωνία ολόκληρη.

Η κ. Σβύνου βγήκε στην τηλεόραση του Αντένα στον κ. Παπαδάκη και αντί να του παρουσιάσει την τραγική κατάσταση που βιώνουν τα ξενοδοχεία, τα εστιατόρια, οι εργαζόμενοι και οι οικογενειακές επιχειρήσεις του είπε ότι το 80% των ξενοδοχείων θα ανοίξει και ότι “χέρι, χέρι θα τα καταφέρουμε!!”

Σίγουρα η κ. Σβύνου θα τα καταφέρει. Σίγουρα και κάποιοι άλλοι θα τα καταφέρουν! Αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει ανοίξει κανένα ξενοδοχείο. Μέχρι σήμερα δεν έχει έρθει κανένας τουρίστας! Μέχρι σήμερα δεν έχει ανοίξει κανένα εστιατόριο και αυτά που άνοιξαν κτυπάνε μύγες! Μέχρι σήμερα κανένας εργαζόμενος από τους χιλιάδες δεν πήγε στη δουλειά του και όλοι αυτοί, η πρόεδρος μας λέει ότι χέρι, χέρι θα τα καταφέρουν!!!

Αντί η κ. Σβύνου να εκπέμψει ΣΟΣ. Αντί να διεκτραγωδήσει την κατάσταση και να απαιτήσει βοήθεια και την συνδρομή της Κυβέρνησης. Έστω, αντί να πει τα πράγματα όπως είναι, χαϊδεύει τα αφτιά των Κυβερνόντων νομίζοντας ότι εκπροσωπεί μόνο τον εαυτό της.

Δυστυχώς το ίδιο συμβαίνει και με κάποιους άλλους συνδημότες μας που με την παρουσία τους στα κανάλια, αγνοώντας ότι εκπροσωπούν όλη την Κω, λένε τις κοτσάνες τους θίγοντας και όλους τους υπόλοιπους.

Η κατάσταση δεν είναι αυτή που νομίζουν κάποιοι. Και εμείς οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι για την κατάσταση δεν φταίει ο κορονοϊός Είναι αποκλειστική ευθύνη της Κυβέρνησης να στηρίξει την κοινωνία και να κινήσει την οικονομία. Τα ωραία λόγια δεν μας βοηθούν. Τα χαϊδέματα δεν θα μας γλυτώσουν. Και το βλέποντας και κάνοντας ωφελεί μόνο τους λίγους και τους γλυψιματίες.