Ομάδα επιστημόνων μελετά επί ημέρες την συνέντευξη Κυρίτση στον “ΣΤΑΘΜΟ” Τα ευρήματα είναι σημαντικά και πολλά

Εξ αρχής οφείλουμε να σημειώσουμε ότι η δημοσιογράφος του ΣΤΑΘΜΟΥ με τις εύστοχες και καυστικές ερωτήσεις της, αποκάλυψε τον εσωτερικό και βαθύτερο κόσμο του Κυρίτση που μας οδήγησε ως επιστημονική ομάδα σε συμπεράσματα  ιδιαίτερα σημαντικά.

Το εύρος της συνέντευξης μας υποχρεώνει να εστιάσουμε σήμερα την έρευνα,  την μελέτη και τα συμπεράσματα στο κεφάλαιο του ΔΗΡΑΣ που κάλυψε το μεγαλύτερο μέρος διαπιστώνοντας ότι και η υπόλοιπη συνέντευξη που έπεται μας οδηγεί σε παρόμοια συμπεράσματα.

1ο συμπέρασμα. Ο Κυρίτσης αποποιείται τις ευθύνες ενός ηγέτη. Στην ερώτηση περί εκβιασμού του ταμία μεταφέρει την ευθύνη στον ταμία.

2ο συμπέρασμα. Ο Κυρίτσης εκφοβίζει. Στην ερώτηση εάν εκβιάστηκε ο ταμίας απαντά “εάν το λέει τότε θα έχει άλλο πρόβλημα” και σε παρόμοια ερώτηση λέει ότι θα προσφ΄λυγει στην δικαιοσύνη κατά του υπαλλήλου.

3ο συμπέρασμα. Ο Κυρίτσης υπεκφεύγει. Στην ερώτηση εάν πήρε ρευστό στο χέρι αντί ευθείας απάντησης  λέει ότι αυτό θα υποδειχτεί εν καιρώ και όταν έρθει η ώρα.

4ο συμπέρασμα. Ο Κυρίτσης παραπλανεί. Στην ερώτηση εάν θα προσφύγει στην δικαιοσύνη απαντά με ένα μακρόσυρτο κείμενο ιστορίας του ΔΗΡΑΣ όλων των χρόνωνκαι τα επιτεύγματα του.

5ο συμπέρασμα. Ο Κυρίτσης ψεύδεται  Στην ερώτηση γιατί ψήφισε πολύ μικρότερο προϋπολογισμό με αποτέλεσμα την μη μισθοδοσία των εργαζομένων απάντησε ότι τα ποσά έβγαιναν για την μισθοδοσία.

6ο συμπέρασμα. Ο Κυρίτσης εξόντωνε υπαλλήλους. Στην ερώτηση γιατί δεν σεβάστηκε τις τελεσίδικες αποφάσεις των δικαστηρίων απαντά ότι η λύση ήταν η εθελούσια έξοδος! την οποία δεν δέχτηκε ο Αβρίθης..

7ο συμπέρασμα. Ο Κυρίτσης νίπτει τα χείρας του. Στην ερώτηση για το ποιός ευθύνεται για την κατάσταση στον ΔΗΡΑΣΚ απαντά ότι ευθύνεται και η κοινωνία!

8ο συμπέρασμα   Ο Κυρίτσης εκρήγνυται και αποκαλύπτει τον πραγματικό εαυτό του. Κάτω από την πίεση των ερωτήσεων και σε σχετική ερώτηση απαντά γιατί καταδικάστηκε για δολιότητα. Είπε ευθέως ότι ο Δήμος έχει την ευθύνη να μην επιβαρύνει τους πολίτες με πάρα πολλά λεφτά.  

Τα παραπάνω συμπεράσματα όπως και τα λοιπά που θα ακολουθήσουν είναι ακριβώς τα ίδια που οδήγησαν την κοινωνία στο εκλογικό αποτέλεσμα της ήττας του. Μόνο που αυτά απεκαλύφθησαν από τον ίδιο τον Κυρίτση μέσα από μια και μόνο συνέντευξη μιας ευφυούς δημοσιογράφου που τον υποχρέωσε να τα ομολογήσει.