Ο Κυρίτσης προστάτης του Δημοτικού Συμβουλίου ως ανέκδοτο

Και όμως αυτά που συμβαίνουν στην Κω και περιστρέφονται γύρω από το φαινόμενο Κυρίτση μόνο ως ανέκδοτο μπορούν να δικαιολογηθούν. Φανταστείτε έναν άνθρωπο να βρίσκεται πάνω στον Δίκιο και να κρατά ένα καλαμίδι και να σου λέει ότι ψαρεύει κεφάλους. Αυτός είναι ο Κυρίτσης!

Ναι, ο Κυρίτσης με το προχθεσινό δελτίο τύπου μας μίλησε για την οντότητα του Δημοτικού Συμβουλίου, που υποβαθμίζει ο Δήμαρχος, ενώ αυτός με τις προτάσεις του επιθυμεί όπως πάντοτε την αναβάθμιση του!! Νομίζουμε ότι το βουνό μας ο Δίκιος είναι χαμηλός και ο άνθρωπος ανέβηκε στον Όλυμπο να ψαρέψει..

Ο Κυρίτσης έχει την εντύπωση ότι ξεχάσαμε το καφενείο κάτω από την Δημαρχία που μαζί με τους υποτακτικούς του έπιναν το καφεδάκι τους και δεν πήγαιναν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου για να μην υπάρχει απαρτία.

Ο Κυρίτσης έχει την εντύπωση ότι ξεχάσαμε το κύρος και την ποιότητα που πάντοτε επιχειρεί να προσδώσει στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου φθάνοντας στο σημείο να επιχειρηματολογεί αναφερόμενος στην οδό Θεμιστοκλέους … (Θα τον πούμε κύριο μόνο όταν ζητήσει συγνώμη)

Ο Κυρίτσης έχει την εντύπωση ότι θα ξεχάσουμε τις διώξεις εναντίον 300 και πάνω εντίμων πολιτών που αθωώθηκαν στα δικαστήρια και θα πιστέψουμε τα ανέκδοτα που μας λέει για μίσος που έχουν οι νικητές των δημοτικών εκλογών.

Ο Κυρίτσης έχει την εντύπωση ότι θα ξεχάσουμε την συμμετοχή του γιού του στο οικόπεδο της ΑΒΙΚΩ ή στην υπόθεση του Λυκείου Ζηπαρίου και θα πιστέψουμε τα φούμαρα που μας λέει περί ταπεινών ενστίκτων των πολιτικών αντιπάλων του. 

Και πάνω απ’ όλα ο Κυρίτσης δεν επιτρέπεται να ομιλεί περί ηθικής θεωρώντας ότι εμείς θα ξεχάσουμε τον δόλιο τρόπο με τον οποίο έστησε το παιχνίδι του εις βάρος εργαζομένων οικογενειαρχών και ύποπτη συμμετοχή σε αυτήν την δολιότητα πολλών παρατρεχάμενων του.

Αλλά δεν φταίει ο Κυρίτσης με τα ανέκδοτά του, αλλά αυτοί που τον αφήνουν να μας τα λέει…