Πρωτοφανές σκάνδαλο στον Δήμο Κω. Σύσταση συμμορίας για την εξωλογιστική διαχείριση εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ

Περιμέναμε την απάντηση του Κυρίτση για τις φοβερές κατηγορίες στις οποίες προχώρησε ο Δήμαρχος κ. Νικηταράς. Η συντακτική ομάδα δεν ασχολήθηκε με άλλο θέμα, αφού αυτό με την καταγγελία της δημοτικής αρχής για τα μπακαλόχαρτα της διαχείρισης της κ. Ευτέρπης Παπαχρήστου είναι για τα κοινά της Κω ατομική βόμβα.

Και η απάντηση θρασύτατη ήλθε από τον Κυρίτση που εκλιπαρεί λέγοντας ότι ο κόσμος υποφέρει από τον κορονοϊό και ο Νικηταράς με μίσος και εμπάθεια στρέφεται εναντίον των εντίμων αντιπάλων του!!!

Περιμέναμε μια απάντηση που θα διευκρίνιζε και φυσικά θα διέψευδε τις φοβερές κατηγορίες. Που θα εξόργιζε τους αποδέκτες και θα απευθύνονταν άμεσα, την ίδια στιγμή, στην δικαιοσύνη τουλάχιστον για τις τρομερές υποτίθεται συκοφαντίες. Αντ’ αυτών, η σιωπή τους για τις βαρύτατες κατηγορίες, υποκρύπτει ενοχές.

Η αποκάλυψη της εκταμίευσης εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, χέρι με χέρι, ζεστού χρήματος, με αποδείξεις σε μπακαλόχαρτο και η απάντηση που κάθε άλλο μας εξηγεί για την ταμπακιέρα, μας λένε πολλά πράγματα.

Έγινε το πάρε δώσε, μόνο για τον ΔΗΡΑΣ που έψαξαν οι σημερινοί διαχειριστές ή τους είχε γίνει χούι. Ποιός μας λέει ότι έγινε δύο τρεις φορές και όχι δέκα ή και συνέχεια.

Ήλθε η απάντηση. Πουθενά για την ταμπακέρα. Εκατοντάδες χιλιάρικα διαχείριση σε μπακαλόχαρτα. Πως τάπερναν, ποιοί τάπερναν, γιατί τάπερναν  και που τα πήγαιναν τσιμουδιά. Και να είναι μόνο αυτά; Να είναι μόνο αυτά;

Τι έγινε στην Μαρίνα; Στην ΑΒΙΚΩ  τι παίχτηκε; Στο Λύκειο του Ζηπαριού πως στήθηκε το παιχνίδι. Ποιοί κρύβονται πίσω από το παρκινγκ στην Κάζα Ρομάνα; Τα τραινάκια δουλεύουν; οι απευθείας αναθέσεις τι κρύβουν; τα 10 εκατομμύρια χρέη στη ΔΕΥΑΚ πως έγιναν; τα χιλιάρικα στους δικηγόρους και στους ορκωτούς πόσα ήταν;

Τι θα μας πουν; Ότι φταίει ο ταμίας; Εδώ πρόκειται για σύσταση συμμορίας στην οποία συμμετείχαν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ο Κυρίτσης, η κ. Ευτέρπη Παπαχρήστου και η κ. Παντελίκιζη. Εκτός και αν ένας άνθρωπος, ο Κυρίτσης, πλην του ταμία κρατούσε ομήρους και εξεβίαζε και όλους τους άλλους…