Κεντροαριστερά! Είδαν φως και πλάκωσαν οι σωτήρες

Έπεσε η Ν.Δ. στο 27%, οι δύο τέως όρθωσαν ανάστημα στον Κυριάκο, μερικοί βουλευτάδες του τάχωσαν και οι πεθαμένοι της κεντροαριστεράς πίστεψαν ότι έρχεται η σειρά τους!

Να δυναμώσουμε το κόμμα! Τα μέλη να μιλήσουν! Είναι δική τους υπόθεση! Η κεντροαριστερά έχει σειρά! Και πάει λέγοντας…

Οκτώ υποψήφιοι θέλουν να γίνουν αρχηγοί στο ΠΑΣΟΚ! Πάλι καλά που δεν βγήκαν στο κουρμπέτι και οι άλλοι καμιά εικοσαριά, γιατί οι υπόλοιποι είναι πάνω από τα εβδομήντα!

Του λέει σχεδόν όλο το σημερινό ΠΑΣΟΚ ότι ο αρχηγός δεν τραβά και αυτός ατού τα κόζια! Πάλι καλά που δεν έβαλε απέναντι του υποψηφιότητα και ο θυρωρός της             Χαριλάου.

Ο δήμαρχος της Αθήνας για να δικαιολογηθεί μας λέει ότι οι δύο θέσεις του δημάρχου και του προέδρου είναι ευρωπαϊκό κεκτημένο! Και αγνοεί ότι τα συστήματα στην Ευρώπη είναι αλλιώτικα….

Ανοιχτή η πόρτα του ΠΑΣΟΚ στα στελέχη που πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ μας λέει  πιστός ως δήμαρχος στην ανακύκλωση των στερεών αποβλήτων…..

Αγαπητέ Νίκο και Αγαπητέ Στέφανε! Για τους Αγνοούμενους της Κύπρου! Πότε? Μετά από πενήντα χρόνια!!!

Η άλλη του ΠΑΣΟΚ έκανε μια βόλτα μαζί με τον Μητσοτάκη και ξεχνά ότι αυτή η βόλτα ήταν η αιτία που κόψανε οι Πασοκτζήδες!

Άσε! Στον ΣΥΡΙΖΑ κάποιοι κατάλαβαν ότι ήταν προϊόν κρίσης το μέγεθος και πάνε να το αλλάξουν. Μόνο που οι αλλαγές δεν γίνονται από τους ίδιους ανθρώπους….. Θα είχαν γίνει όταν πήραν το 40%.

Όρισαν μάλιστα για την αλλαγή και τα θέματα που θα προτείνουν. Και αγνοούν ότι το σύστημα ελέγχεται, είναι φεουδαρχικό και κρατικοδίαιτο και οι αλλαγές απαιτούν πρώτα την ανατροπή του, την αλλαγή του…

Η πλεύση Ελευθερίας είναι πλεύση της Ζωής! Οι άλλοι ευαγγελίζονται τον παλιό καλό και καθαρόαιμο ΣΥΡΙΖΑ του 3% Και το ΚΚΕ τραβά την ανηφόρα σαν τον Σίσυφο!

Η Κεντροαριστερά των αρχηγών και των αρχηγίσκων για τον λαό, χωρίς τον λαό! Στην δεξιά λειτουργεί η φεουδαρχία που ακόμα αντέχει. Στην κεντροαριστερά κόπτονται για τον λαό και αγνοούν τον λαό! Απίστευτο!