Ελλάς! Είμαστε με την σωστή πλευρά της ιστορίας     

Μαζεύτηκαν οι άρχοντες του ΝΑΤΟ! Χαμογελούσαν, έβγαζαν φωτογραφίες, χαιρετούσαν και φιλούσαν ο ένας τον άλλο και στο τέλος έβαλαν και τα δύο τους χέρια στην τσέπη του λαού τους και δώρισαν δισεκατομμύρια σε όπλα για να σκοτώνονται οι ίδιοι οι λαοί!

Ο δικός μας κατήγγειλε στο ΝΑΤΟ την Τουρκία για την κατοχή στην Κύπρο! Τώρα το θυμήθηκε και έκανε την καταγγελία σε αυτούς που επέτρεψαν την εισβολή και ανέχονται την κατοχή 50 τώρα χρόνια!

Έκανε το ΝΑΤΟ την δουλειά του, έβαλε τα Σκόπια στο τσουβάλι του για να μην πάει στους κακούς και ο δικός μας ως μέγας Αλέξανδρος κρατά μυστικά τα τρομερά όπλα που διαθέτει σε ποιους? Μυστικά στους αφέντες του, στην CIA!!

Γεμάτοι χαρά τα ανθρωπάκια οι Ευρωπαίοι μπροστά στον πλανητάρχη, άσχετα εάν μπερδεύει τα ονόματα τους, υποκλίνονται και ακολουθούν τις οδηγίες του για την προάσπιση της παγκόσμιας τάξης πραγμάτων! Τίνος παγκόσμια τάξη πραγμάτων είναι ευαγγέλιο άλλου παπά.

Ο Πούτιν και ο Κινέζος τους λένε φωνακτά ότι είναι δικτάτορες και ξεχνούν ότι για τις δικές τους εκλογές, τα μαύρα και τα άσπρα λεφτά από τους λεφτάδες είναι εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια που τα δίνουν για την ψυχή της μάνας τους!

Αυτοί που μαζεύτηκαν στο ΝΑΤΟ εκπροσωπούν το ένα πέμπτο του πληθυσμού της γης! Και έχουν τα τέσσερα πέμπτα της οικονομίας της γης! Και τα τρία πέμπτα πεινάνε γιατί κάποιοι τους αρμέγουν! Παγκόσμια τάξη στο λένε….

Αυτοί δεν είναι ηγέτες ελεύθερων και δημοκρατικών λαών! Είναι σφαγείς των ίδιων των λαών! Κάθε ημέρα στην Παλαιστίνη σκοτώνονται πάνω από 20 γυναίκες και μικρά παιδιά! Κάθε ημέρα στην Ουκρανία και από τις δύο πλευρές σκοτώνονται πάνω από 100 νέοι άνθρωποι! Αφήστε όσους μένουν χωρίς χέρια και πόδια! Και οι πανίσχυροι αδυνατούν να τους σταματήσουν!

Και ο Μακρόν ο δημοκράτης, Ο Σόλτς ο σοσιαλιστής και όλοι οι άλλοι, ξεδιάντροπα, ασυγκίνητοι,  αντί να κλαίνε βρίζουν τον Όρμπαν, που τον λένε φασίστα, γιατί φωνάζει για ειρήνη!  

ΝΑΤΟ, ΕΟΚ και Δύση!  Και εμείς μαζί, που αντί να μας βοηθήσουν μας πτώχευσαν και μας πίνουν το αίμα!  Είμαστε λέει με την σωστή πλευρά της ιστορίας!

Σίγουρα θα τρίζουν τα κόκκαλα του Ανδρέα!! Αλλά και του Καραμανλή όταν έφυγε από το ΝΑΤΟ.