Ήλθε από το πουθενά ο «μικρός» και φωνάζει ότι ο βασιλιάς είναι γυμνός

Τελικά έχουμε πολύ μεγάλη πλάκα! Στρουθοκάμηλοι να είμασταν πάλι κάποια στιγμή θα σηκώναμε το κεφάλι από την άμμο για να φάμε και άρα να δούμε γύρω μας!

Μαύρα λεφτά! Το ταμείο είναι άδειο!

Ένα κόμμα στην ουσία είναι ή κρατικοδίαιτο ή με μαύρα λεφτά!

Αφού αν σκεφτείς ότι η «Αυγή» απορροφά το 75% της κρατικής επιχορήγησης και οι λοιπές δουλειές, ενοίκια και μισθοδοσίες στελεχών προέρχονται από το υπόλοιπο 25% συν τις εισφορές των βουλευτών του, τότε μπορούμε να καταλάβουμε τι γίνεται!

Και καλά στον ΣΥΡΙΖΑ όπου οι βουλευτές δίνουν το 30% του μισθού τους.  Φανταστείτε τι γίνεται στα άλλα κόμματα που δεν έχουν εφημερίδες με 70 εργαζόμενους και δεν δίνουν το 30%!!!

Σβουντούριξε και εκείνο το φοβερό από την Αμερική! Μέχρι δύο τετραετίες οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και μετά πάπαλα. Και επίσης προειδοποίησε να ξεχάσουν κάποιοι το υπουργειλίκι αφού για να γίνουν υπουργοί θα πρέπει να παραιτηθούν από βουλευτές! Και γίνεται το χώσε!!! Ακούς εκεί μαύρα λεφτά! Ακούς εκεί να μείνουν στο δρόμο οι εργαζόμενοι!!

Ο «μικρός» Κασσελάκης πήγε ξαφνικά στην παρέλαση του βασιλιά και των αυλικών και είδε ότι όχι μόνο ο βασιλιάς αλλά και οι αυλικοί του είναι γυμνοί! Και εδώ ο κόσμος τόχει τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι!

Ότι το πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα είναι γυμνό!

Ότι τα κόμματα ζουν με μαύρα λεφτά των ανώνυμων ευεργετών που τα δανείζουν με υποθήκη τις αποφάσεις των κομμάτων τους!

Ότι το πολιτικό σύστημα και όσοι περιστρέφονται γύρω από αυτό είναι κρατικοδίαιτοι!

Ήλθε ένας Κασσελάκης και ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ τον ψήφισε γιατί διαισθάνθηκε ότι, όντας έξω από το πολιτικό σύστημα, θα δει την γύμνια του και σαν «μικρός» και όχι και τρελός θα μας πει την αλήθεια!

Εμείς περιμένουμε με αγωνία να δούμε αν θα φτάσει μέχρι τέλους, να φωτογραφίσει ακόμα και τα εσώρουχα. Ή αν θα τον αφήσουν να φτάσει μέχρι τέλους.