Ισραήλ: Τραγικό λάθος των απογόνων του Ολοκαυτώματος

Στην Παλαιστίνη συνεχίζεται ένα νέο ολοκαύτωμα. Αυτό των Παλαιστινίων. Καθημερινά σκοτώνονται 50 με 100 άμαχοι κυρίως παιδιά και η πείνα πλανάται πάνω από τους ξεριζωμένους από τις οβίδες καταυλισμούς εκατοντάδων χιλιάδων αστέγων.

Εάν αυτό δεν είναι ένα νέο ολοκαύτωμα, τότε τι είναι? Και φανταστείτε! Αυτό γίνεται από τους απογόνους εκείνων των αθώων, των εκατομμυρίων αθώων ανδρών, γυναικών και παιδιών στην λογική της εθνοκάθαρσης.

Εάν αυτό δεν είναι ένα νέο Ολοκαύτωμα, τότε τι είναι?  Και αυτό γίνεται μπροστά στα μάτια των κρατών της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας, όπως και τότε που οι ίδιοι λαοί έβλεπαν από το 1930 τους διωγμούς των εβραίων της Γερμανίας και κανένας δεν μιλούσε.

Τα ίδια και τότε και τώρα. Μέχρι που κάποια στιγμή θα βρεθεί ένας τρελός που θα αιματοκυλήσει την οικουμένη.  

Και τότε με το βάρος της ανοχής και των τύψεων, μέσα από τους φούρνους του Άουσβιτς, δημιουργήθηκε το κράτος του Ισραήλ και τώρα, κάποια στιγμή μέσα από τις τύψεις των θυτών και της ανοχής όλων των άλλων, και αφού οι οβίδες και οι σφαίρες καταπιούν όσους απαιτεί η θυσία ενός Ολοκαυτώματος θα δημιουργηθεί ένα νέο κράτος, αυτό της Παλαιστίνης. Όμως στο ενδιάμεσο κανείς δεν γνωρίζει τι μπορεί να γίνει αφού οι ισχυροί δεν το σταματούν.

Είναι η εξέλιξη νομοτελειακή. Οι λαοί πρέπει να προσφέρουν θυσίες αμέτρητων ανθρώπων για να φτάσει η ώρα που αυτοί που ομνύουν για την Δημοκρατία και την Ελευθερία θα τους προσφέρουν την δική τους Ελευθερία.  Πρέπει να δουν αίμα, πολύ αίμα για να αντιδράσουν

Οι θυσίες στον βωμό του πολέμου από τότε που έγινε ο άνθρωπος. Η θυσία που σήμερα υφίσταται ένας λαός από έναν άλλο που πριν από 80 χρόνια θυσιάστηκε κάτω από τα βλέμματα των ισχυρών της γης. Έτσι ακριβώς τότε και τώρα.  

Λες και δεν μπορούν να βάλουν κανόνες πριν γίνει το κακό. Ποιοι? Οι ισχυροί της γης. Άραγε ισχυροποιούνται μόνο εάν πιούν αίμα…