Ευρώπη. Ελλάδα. Ουκρανία: Η ιστορία επαναλαμβάνεται και επαναλαμβάνεται

Αυτά που συμβαίνουν στην Ευρώπη είναι αντιγραφή αιώνων. Και η Ελλάδα του Μητσοτάκη τα ακολουθεί όταν στο πετσί της έζησε και ίσως ζει το έγκλημα της Κύπρου και την μικρασιατική καταστροφή.

Πήγε στην Ουκρανία ο Μητσοτάκης προχθές. Μάλιστα όπως είπαν τον βομβάρδισε ο Πούτιν, που δεν είχε άλλη έννοια να σκοτώσει τον Μητσοτάκη. Τους υποσχέθηκε στρατιωτική βοήθεια και μετά από λίγο ένα τεράστιο αεροπλάνο ΑΝΤΟΝΟΦ της Ουκρανίας ήρθε στην Άραξο και φόρτωσε όπλα!! Παλιά λένε ότι ήταν…. Για πέταμα….

Στην Ουκρανία ξεμένουν από όπλα, αλλά και από άνδρες, αφού η Αμερική σιγά, σιγά, την κάνει. Η Γερουσία που ελέγχεται από τον Τραμπ έχει στυλώσει τα πόδια της και σταμάτησε να στέλνει όπλα. Ο Τράμπ το έχει ξεκαθαρίσει ότι μέσα σε μια ώρα θα σταματήσει τον πόλεμο αφού δεν θα στείλει όπλα

Όμως σήμερα με δεμένα τα χέρια του Μπάιντεν που δεν θέλει να εκτεθεί, αφού αυτός είναι ο υπεύθυνος,  δίνει εντολές  να σηκώσουν το βάρος του πολέμου οι Ευρωπαίοι!!

Οι Ευρωπαίοι, δηλαδή οι Γάλλοι και οι Γερμανοί το πήραν πάνω τους και για να πείσουν και τους άλλους τους λένε ότι ο Πούτιν, αυτός ο κακός άνθρωπος, εάν νικήσει την Ουκρανία θα του ανοίξει η όρεξη και θα φτάσει μέχρι το Παρίσι!!! Έφτασαν να λένε ότι θα στείλουν και στρατεύματα στην Ουκρανία για να μην νικήσει ο Κακός.

Οι ηγέτες της Ευρώπης δεν λένε αυτό που σίγουρα θα πει ο Τραμπ στον Πούτιν. Να σταματήσει δηλαδή εκεί που είναι σήμερα και να πάρει ότι έχει. Άλλωστε αυτό ζητούσε ο Πούτιν και αυτό έχει πάρει με αίμα που δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να το δώσει πίσω. Θα επιμείνει  ο Πούτιν την μη ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ και θα αποδεχτεί την ένταξη της στην  Ε.Ε.  και από εκεί και πέρα θα συμφωνηθεί ότι κάθε άλλη επεκτατική ενέργεια της Ρωσίας προς την υπόλοιπη Ουκρανία και Ευρώπη θα αντιμετωπιστεί με τον στρατό του ΝΑΤΟ και της Αμερικής!

Η Ελλάδα του Μητσοτάκη που είδε τι γίνεται στην Κύπρο, αντί να σταματήσει τους εξοπλισμούς της Ουκρανίας, να σταματήσει δηλαδή το αιματοκύλισμα και να στείλει μόνο ανθρωπιστική βοήθεια, εμπλέκεται στους σχεδιασμούς και στα συμφέροντα των συγκεκριμένων κρατών της Ευρώπης που η μόνη τους έννοια δεν είναι η δημοκρατία και η ελευθερία αλλά η παραγωγή οπλικών συστημάτων που δημιουργούν ανάπτυξη και οικονομία με τις  βιομηχανίες όπλων που μέχρι σήμερα εκμεταλλεύεται η Αμερική, γεγονός που ο Τραμπ γνωρίζει και δεν επιθυμεί να ξεκινήσουν και στην Ευρώπη.

Όχι ότι θα στείλουν στρατιώτες. Σιγά μην σκάσουν με τους Ουκρανούς, όπως νοιαστήκαν και με την Κύπρο. Γνωρίζουν τι θα συμβεί. Τις πολεμικές βιομηχανίες τους θέλουν τώρα με την ύφεση να αναπτύξουν. Τον Ζελένσκι θα τον ρίξουν πριν πει κίμινο, και από την Ουκρανία θα πάρουν τα ασημικά και το χώμα της αφού ποτιστεί με περισσότερο αίμα του ανθού της.