Αυτή είναι η κυβέρνηση του Άδωνη. Εκεί φτάσαμε! Στο καλάθι των χειρουργείων

Μια φωτογραφία είναι χίλιες λέξεις. Και αυτή που γυρίζει το διαδίκτυο με τον υπουργό υγείας Άδωνη και όλο το επιτελείο του πάνω από το κρεβάτι του ασθενή που μόλις χειρουργήθηκε είναι η φτώχια της Ελλάδας,

Στήθηκε ολόκληρο απογευματινό χειρουργείο στο δημόσιο νοσοκομείο, βρέθηκε ο ασθενής, βρέθηκαν οι γιατροί, έγινε η εγχείρηση, και για αυτή την φωτογραφία του χάρισαν τα 1600 ευρώ που βάζουν τους ασθενείς να πληρώσουν.

Ρώτησαν στο πρωινό κανάλι τον Άδωνη γιατί πρέπει να πληρώνουν στα δημόσια νοσοκομεία οι ασθενείς όταν έχουν δώσει με τις ασφαλιστικές τους εισφορές, ακόμα και οι συνταξιούχοι ένα κάρο λεφτά, εκείνος διαβάστε τι απάντησε:   .

«Θα σας πω τι μου είπε ο Τομσεν (θυμάστε εκείνον τον τύπο των δανειστών μας) Στα νοσοκομεία ο ασθενής πρέπει να πληρώνει!! Όχι φυσικά ο ασφαλισμένος, αλλά ο ανασφάλιστος!!»

Και ας προσπαθούσε ο δημοσιογράφος να του πει ότι μα και αυτός που εγχειρίστηκε το απόγευμα θα πλήρωνε ενώ είναι ασφαλισμένος….

Αγαπητοί μας φίλοι θα το ξαναπούμε άλλη μια φορά για να προετοιμαστούμε. Μας έχουν πτωχεύσει και δεν μας λένε την αλήθεια. Τα πάντα θα ιδιωτικοποιήσουν για να πάρουν πίσω τα δανεικά. Και αντί να προστατεύσουν την δημόσια περιουσία, αντί να την αυγατίσουν  να έχει το κράτος καβάντζα το 2032 που λήγει η περίοδος χάριτος της αποπληρωμής, εμείς σήμερα την ξεπουλούμε στα κοράκια των Φαντς με αποτέλεσμα τότε να αρχίσουν να παίρνουν από αυτά που κρατάμε για μια δύσκολη ώρα. Όσοι φυσικά έχουν περίσσευμα. Ήδη με την οριζόντια φορολογία ξεκίνησαν, τώρα ήρθε και ο Άδωνης με τον τιμοκατάλογο των επεμβάσεων. Μέχρι το 2032 θα μας έχουν μάθει να μας αρέσει το άρμεγμα όσοι φυσικά έχουν γάλα. Οι άλλοι θα πάνε για το σφαγείο,,….