Στην έκθεση του Βερολίνου η TUI: Διψήφια αύξηση από Αγγλία και Γερμανία στην Κω

Πήγαμε στο Βερολίνο και εκεί μας ανακοίνωσε η TUI ότι οι φετινές αυξήσεις των τουριστών από την Αγγλία και την Γερμανία θα είναι διπλάσιες σε σχέση με πέρυσι.

Μάλιστα μας ευχαρίστησαν για την παρουσία μας στο καταπληκτικό μας περίπτερο της Περιφέρειας που έκανε την έκπληξη μεταξύ των εκατοντάδων περιπτέρων από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Ήταν κατενθουσιασμένοι και μεταξύ των άλλων μας είπαν ότι δυστυχώς  οι Ολλανδοί δεν πάνε και τόσο καλά, αλλά πιστεύουν ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε.

Κατά την αναχώρηση μας από το Βερολίνο μας πλησίασαν και ψιθυριστά μας είπαν να ξεκινήσουμε όλοι την προσπάθεια προκειμένου να είμαστε έτοιμοι για το άνοιγμα της τουριστικής περιόδου. Μας προέτρεψαν να καθαρίσουμε τους χώρους μπροστά από τα ξενοδοχεία μας, να κλείσουμε τις λακκούβες στους δρόμους, να ετοιμάσουμε τα μαγαζιά μας και οι εργαζόμενοι να είναι καθώς πρέπει….

Φεύγοντας στο αεροπλάνο μας ρώτησαν που είναι φέτος οι φίλοι τους η Σέβη, ο Μηνάς και ο Κώστας, εάν είναι καλά στην υγεία τους και τους στέλνουν φιλιά και χαιρετισμούς