Αυτοί που μας πτώχευσαν δεν γίνεται τώρα να μας σώσουν

Το έχουμε γράψει πολλές φορές και θα το λέμε συνέχεια όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά γιατί οι Έλληνες δεν έχουν μνήμη και όταν θα έλθει το 2032 θα είναι ανέτοιμοι να το αντιμετωπίσουν.

Από το 2032 (δύο χιλιάδες τριάντα δύο) θα αρχίσουμε να ξοφλάμε τα δυσθεώρητα χρέη στους δανειστές που μέρα με την μέρα από τον Μητσοτάκη αυξάνονται χωρίς να καλυτερεύει η ζωή μας, η δημόσια υγεία, η εκπαίδευση, το περιβάλλον. Μας έδωσαν με το όχι του ελληνικού λαού, γιατί φοβήθηκαν ότι θα φεύγαμε, δεκαπενταετή περίοδο χάριτος για την εξόφληση των χρεών και εμείς αντί να φτιάξουμε τα του οίκου μας ξεπουλάμε μισοτιμής τα ασημικά μας στα κοράκια των Φαντς που γυροφέρνουν σε όλο τον κόσμο και αρμέγουν τους λαούς. Το 2032 δεν θα υπάρχει δημόσιος πλούτος, ούτε ένας δημόσιος οργανισμός. Όλα θα είναι ιδιωτικά!

Προχθές στο συνέδριο της «Καθημερινής» είπε την αλήθεια ο π. πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και το αναδημοσιεύουμε επακριβώς:

« Μέχρι το 2032 έχουμε περίοδο χάριτος. Μετά το 2032 θα πέσουν πολλά χρέη που θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε!!»

Όταν έρθει το 2032, που είναι μια δρασκελιά, τα φροντιστήρια και τα ιδιωτικά πανεπιστήμια θα ζουν και θα βασιλεύουν. Η δημόσια υγεία θα έχει ξεπουληθεί ολόκληρη στα Φαντς της υγείας. Το περιβάλλον δεν θα έχει απομείνει. Ξεπουλούν της παραλίες μας και ο περιφερειάρχης, ο δήμαρχος και ο βουλευτής χαίρονται!!

Αλλά και τι άλλο δεν θα υπάρχει?? Το λίπος μας από τα μη φορολογητέα εισοδήματα που σήμερα πληρώνουν την εγκληματική πολιτική της κυβέρνησης να μην στηρίζει τα δημόσια αγαθά, αλλά να στηρίζει τους «επενδυτές»

Αυτό το λίπος μην νομίζετε ότι δεν το ξέρουν. Το γνωρίζουν για τον καθένα μας μέχρι δεκάρας. Η τεχνητή νοημοσύνη δεν αστειεύεται. Και οι δανειστές θα το πάρουν μέχρι το μεδούλι και εσείς όλοι θα ψάχνεται δημόσιο σχολείο και δημόσιο νοσοκομείο που δεν θα έχει γιατρούς. Αλλά και μια παραλία μπας και ξεσκάσετε λίγο από το κακό που σας βρήκε και δεν θα έχετε είκοσι ευρώ να πληρώσετε την ομπρέλα και τον καφέ…

Θα σας έχουν μέχρι το 2080 , όπως λένε τα μνημόνια, στην μέγγενη και στο κρεββάτι του Προκρούστη, γιατί από το 2010 της πτώχευσης και μετά οι τύποι ετοιμάζουν την κοινωνία των ολίγων, των εκλεκτών! Αυτών που θα σπουδάζουν με τα χρήματα τους και ξέρετε ποιοι είναι αυτοί και θα προετοιμάζονται για να μας κυβερνήσουν.

«Πάντοτε ευκολόπιστε και πάντα προδομένε λαέ»……