Κυβέρνηση και Κτηματολόγιο: Ρε μας δουλεύουν κανονικότατα

Η Γενική Διευθύντρια του Ελληνικού Κτηματολογίου έφτιαξε μια επιτροπή αποτελούμενη από δεκατέσσερις, μάλιστα δεκατέσσερις, επιστήμονες μεγαλοστελέχη της εταιρείας για να συντονίσουν το ψηφιακό τάχα μου σύστημα εγγραπτέων πράξεων του Ιταλικού κτηματολογίου Ρόδου, Κω και Λέρου, που όπως ενδεχόμενα γνωρίζεται έχει ψηφιοποιηθεί πριν από είκοσι χρόνια!!  Και μάλιστα για να συντονίσουν τις ενέργειες όχι τις δικές τους αλλά του αναδόχου εργολάβου που θα αναλάβει αυτήν την υπόθεση!!!

Αγαπητοί μας φίλοι, όποιος μελετήσει την ιστορία του Ιταλικού κτηματολογίου θα μάθει ότι το Κτηματολόγιο της Κω φτιάχτηκε με χαρτί και με μολύβι και με ζωγραφική ακόμα και του είδους των δένδρων κάθε ιδιοκτησίας από μια διμοιρία Ιταλών στρατιωτών μέσα σε τρία χρόνια! Όποιος δει τα καλλιτεχνήματα του Ιταλικού Κτηματολογίου θα νοιώσει ντροπή για την Ελλάδα.

Τρεις υπάλληλοι της Πολεοδομίας του Δήμου μας το 2013 μέσα σε ένα χρόνο έφτιαξαν τους φακέλους για την μεταγραφή του 70% των πράξεων εφαρμογής της επέκτασης του σχεδίου πόλης που ξεκίνησε να μεταγράφεται το 2020 και ακόμα δεν τελείωσαν.

Για να μεταγραφούν οι υπόλοιπες πράξεις εφαρμογής της πόλης και όλες του σχεδίου πόλης του Μαστιχαρίου να είστε βέβαιοι ότι θα κάνουν άλλα είκοσι χρόνια!!

Και αυτοί οι κύριοι, όχι του Κτηματολογίου, αλλά της Κυβέρνησης βγάζουν ένα δελτίο τύπου για να συσκοτίσουν από την μια και να μας δουλέψουν από την άλλη, αντί να απολογούνται για την κατάντια του ελληνικού Κτηματολογίου.

Μια κατάντια που και αυτή βρίσκεται στα σχέδια της ιδιωτικοποίησης, αφού σε λίγο θα μας πουν ότι πρέπει να το πάρει ιδιώτης για να μπορέσουν να προχωρήσουν τα πράγματα.