5 Επαρχιακοί Σύμβουλοι: Όλα στο βωμό του κέρδους. Ακόμα και τον αέρα που αναπνέουμε

Έπρεπε να μας πληροφορήσει η παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση Ν. Αιγαίου» της Περιφέρειας που στηρίζεται από το ΚΚΕ ότι πλην των Δημάρχων, την νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης  που ξεπουλά τις παραλίες μας και καταργεί την δωδεκάμετρη λωρίδα προστασίας των παραλιών μας και αλλάζει τον κοινόχρηστο χαρακτήρα των δημοσίων εκτάσεων πλησίον των παραλιών που τις μετατρέπει σε ιδιωτικές δημόσιες εκτάσεις για να τις πουλήσει τις υποστήριξε και το Περιφερειακό Συμβούλιο.

Και η Δημοτική Αρχή και η πέντε επαρχιακοί μας σύμβουλοι που στηρίχθηκαν και εκλέχτηκαν από την Ν.Δ., το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ αγνοούμε την ψήφισαν.

Κανένας από τους πέντε συμπατριώτες μας δεν μας ενημέρωσε. Κανένας δεν σέβεται αυτούς που εκπροσωπούν, Μια ολόκληρη κοινωνία που διαβάζει και τρίβει τα μάτια της για όσα συμβαίνουν ερήμην τους.

Ξεπουλούν τις παραλίες μας στους επενδυτές, η αρχή έγινε όταν δεχτήκαμε να ενοικιάσουμε την δική μας στον Ναυτικό Όμιλο όταν αυτός ο χώρος ήταν κοινόχρηστος σύμφωνα με τον Ιταλικό Κανονισμό και τώρα δυστυχώς με την σφραγίδα αυτών που ψηφίσαμε τις προσφέρουμε και με τον νόμο στο πιάτο σε ιδιώτες.

Μας ενημέρωσε η παράταξη που στηρίζεται από το ΚΚΕ και τους ευχαριστούμε. Έστω και ελάχιστοι είχαν το θάρρος να πουν ένα όχι στην λαίλαπα του χρηματισμού και της οικοπεδοποίησης.