Ιδιωτικό Πανεπιστήμιο! Η άλωση της Κωνσταντινούπολης

Όσοι νομίζουν ότι η Βυζαντινή Αυτοκρατορία έπεσε το 453 μ.Χ. από τον Μωάμεθ τον Πορθητή κάνουν τεράστιο λάθος.  Η άλωση ξεκίνησε από μέσα. Από την σήψη των τότε αρχόντων και την έκπτωση στα ήθη και στις αξίες του ελληνισμού και της θρησκείας. Και φυσικά πρώτοι την γονάτισαν οι σταυροφόροι της Δύσης!!

Γιατί λοιπόν να μην έρθουν και εδώ τα ιδιωτικά πανεπιστήμια όπως γίνεται σε όλη την Δύση?? ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΑ!!!

Δεν είναι το Harvard. Ούτε το Yale. Ούτε το Columbia. Ούτε το M.I.T.!!!

Είναι το εθνικό μας αμερικάνικο Φαντ hende fynt CVC Capital Partners που ελέγχει τα έξι μεγαλύτερα ιδιωτικά νοσοκομεία της χώρας μας που οι πληροφορίες λένε και αυτό αναγράφεται στην εφημερίδα Συντακτών ότι θα ιδρύσει την πρώτη ιδιωτική Ιατρική Σχολή στην Ελλάδα μέσω του (ιδιωτικού) Πανεπιστημίου Ιατρικής της Λευκωσίας και μάλιστα με την συμμετοχή της Lamda Develompent (αυτής με τους ουρανοξύστες στο Ελληνικό)

Θα πρέπει να σας θυμίσουμε ότι το εθνικό μας φαντ CVC εκτός από τον έλεγχο των έξι μεγάλων νοσοκομειακών μονάδων της χώρας Υγεία, Μετροπόλιταν, Μετροπόλιταν κεντρικό, Μητέρα, Λητώ και Κρήτη Κλινική ελέγχει ή συμμετέχει με μετοχές: Στην ΔΕΗ. Στην Εθνική Ασφαλιστική. Στις Μαρίνες.  Στο χονδρεμπόριο τροφίμων και τελευταία σε αλυσίδες σούπερ μάρκετ. Τα δε επενδυτικά κεφάλαια του  CVC  ξεπερνούν το ενάμιση δις δολάρια. 

Επίσης να σας πούμε ότι στέλεχος της CVC στην Αγγλία είναι η θυγατέρα του πρωθυπουργού μας κ. Μητσοτάκη!!!

Αναρωτιέστε λοιπόν εσείς, αγαθοί και καλοί άνθρωποι μας,  πως γίνεται να υπάρχει η αστρονομική απόσταση των τιμών από το χωράφι στο ράφι και γιατί γίνεται η μείωση του ΕΝΦΙΑ όταν ασφαλίζεις το ακίνητο.

Αναρωτιέστε γιατί να μην γίνουν και ιδιωτικά πανεπιστήμια, όταν όλη η εκπαίδευση είναι ένα φροντιστήριο….