Προς φίλους ταξιτζήδες: Το Συνδικάτο των Ταξί (ΣΑΤΑ) προειδοποιεί. Ας το ακούσουμε

Διαβάζουμε την ανακοίνωση του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής που προετοιμάζεται για απεργιακές κινητοποιήσεις και μένουμε στην εισαγωγή της ανακοίνωσης που αποκαλύπτει την ωμή πραγματικότητα.

“Το οικονομικό μοντέλο διακυβέρνησης που επέλεξε η κυβέρνηση έχει στοχοποιήσει κάθε μορφή ατομικής επιχειρηματικότητας στην χώρα μας. Χθες ήταν οι ελεύθεροι επαγγελματίες, σήμερα οι αγρότες, αύριο κάποιοι άλλοι. Οι πολιτικές φτωχοποίησης του ελληνικού πληθυσμού υλοποιούνται με συνοπτικές διαδικασίες.”

Και συνεχίζουν: “Αρνούνται ότι ο κλάδος έχει προβλήματα, ότι η κυβέρνηση έχει εξαπολύσει ολομέτωπη επίθεση στο ταξί, ότι οι πολυεθνικές αλωνίζουν χωρίς έλεγχο, ότι τα ιδιωτικά αυτοκίνητα κλέβουν το μεταφορικό μας έργο”.

Εμείς θα τους πούμε ακόμα μια μεγαλύτερη αλήθεια:

Ας μην επαναπαύονται οι φίλοι ταξιτζήδες μας στις εισπράξεις των καλοκαιρινών τουριστικών μηνών. Ας μην πιστεύουν ότι με την σύγχρονη οργάνωση τους και τους συνεταιρισμούς τους πως θα επιβιώσουν. Ότι με τα χάδια προς τους σημερινούς πολιτικούς που θα την γλυτώσουν.

Τα μεγαθήρια δεν έχουν ούτε ιερό, ούτε όσιο! Και όταν το αποφασίσουν να ξέρετε ότι τίποτε δεν τους σταματά. Είναι αχόρταγα!!  Άλλωστε όταν θα έρθει εκείνη η στιγμή, αυτοί που καταγγέλλει το ΣΑΤΑ θα έχουν προλειάνει το έδαφος ώστε η ανατροπή να είναι φορμαρισμένη στα μέτρα τους, γλυκιά αλλά οδυνηρή …..  Η Uber δεν κοιμάται….