Το κράτος Δικαίου και η Ελληνική Δημοκρατία μετονομάστηκαν σε κράτος Μητσοτάκη

Αγαπητοί φίλοι, όταν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, παρά την άρνηση του Λαϊκού κόμματος. αδελφού της ΝΔ,  με ένα ψήφισμα καταπέλτη κατά της χώρας μας που προσομοιάζει με αυτά που ψήφιζαν την εποχή της Χούντας και νομίζετε ότι δεν σας ενδιαφέρει μάλλον κοιμάστε τον ύπνο του δικαίου σε ένα κράτος άδικο.

Εμείς δεν θα μιλήσουμε για το σύνολο του κειμένου καταπέλτης κατά της χώρας μας, των ελευθεριών της και της δημοκρατίας της που εξέδωσε προχθές το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Ούτε για τις υποκλοπές της ΕΥΠ, ούτε  για τον εκφοβισμό των δικαστικών λειτουργών, ούτε για τις ανεξάρτητες αρχές και την μεταχείριση τους.

Θα σταθούμε στην παράγραφο που αναφέρεται στους δημοσιογράφους και στα ΜΜΕ:

“Υπάρχει στην Ελλάδα έλλειψη πλουραλισμού στον Τύπο και την ιδιοκτησία των Ελληνικών ΜΜΕ από συγκεκριμένο αριθμό ολιγαρχών!!!

Λες και δεν το γνωρίζαμε! Έπρεπε να το πουν και οι Ευρωβουλευτές. Λες και δεν νοιώθουμε στο πετσί μας και στο μυαλό μας την πλύση εγκεφάλου που μας γίνεται καθημερινά.

Μια πλύση εγκεφάλου που αποπροσανατολίζει την κοινωνία από τα καυτά προβλήματα της και την οδηγεί με μεθοδικότητα και επιστημονικό τρόπο όχι μόνο στην πλήρη εξάρτηση της από τα πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα, ΑΛΛΑ αγαπητοί μας φίλοι στην ηθική και στην πνευματική κατάπτωση της κοινωνίας μας.

Δεν έχουμε δει τίποτε ακόμα. Και όσο το αφήνουμε τόσο θα χειροτερεύει.