Απίστευτο! 45 ευρώ αύξηση τον μήνα στους εκπαιδευτικούς

Η ακρίβεια έφτασε στον ουρανό! Οι μισθωτοί και οι χαμηλοσυνταξιούχοι φτάνουν δεν φτάνουν το δεκαπενθήμερο. Τον τελευταίο χρόνο οι αυξήσεις στα βασικά καταναλωτικά  αγαθά κάθε μήνα τρώνε τουλάχιστον 100 ευρώ παραπάνω.

Και δεν φτάνει η κοροϊδία των αυξήσεων στους μηνιαίους μισθούς των εκπαιδευτικών με τα 45 ευρώ!!. Ήρθε και η ανακοίνωση ότι οι εκπαιδευτικοί θα έχουν εκπτώσεις στα εισιτήρια της επιστροφής τους στα σχολεία μετά τις γιορτές!!

Σίγουρα αγαπητοί μας φίλοι δεν έχετε ακούσει για τα ΦΑΝΤΣ που ελέγχουν το μεγαλύτερο κομμάτι του χονδρεμπορίου όλων των καταναλωτικών αγαθών. Ούτε έχετε διαβάσει για τα ΚΑΡΤΕΛ των ομοειδών επιχειρήσεων. Ούτε γνωρίζετε ότι η τιμή του παραγωγού από την τιμή στο σούπερ μάρκετ απέχει όσο η γη από τον ήλιο.!!

Αναρωτιέστε γιατί σβήνουν οι οικογενειακές επιχειρήσεις! Αναρωτιέστε γιατί η γεωργοί και οι κτηνοτρόφοι μας είναι σε απόγνωση και εγκαταλείπουν!!

Αγαπητοί μας φίλοι ο λεγόμενος καπιταλισμός, δηλαδή η ελεύθερη οικονομία, έχει δύο όψεις. Η μία είναι αυτή που θέλει να εφαρμόσει η Δύση στην οποία ανήκουμε και εμείς και η άλλη αυτή που θέλει να εφαρμόσει η Άγρια Δύση, στην οποία ανήκει η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Στην Ελλάδα η πτώχευση δεν ήταν τυχαία. Και οι δανειστές μας που τους γνωρίσατε με το όνομα “Σόϊμπλε” δεν αστειεύονται. Με κάθε τρόπο θα μας ξεζουμίσουν. 

Και αν νομίζετε ότι δεν είναι οι ίδιοι αυτοί που μας πτώχευσαν με αυτούς που κρατάνε σήμερα την πρέσα του ξεζουμίσματος, δέστε τις φωτογραφίες τους και τα ονόματα τους για να το καταλάβετε…