Είδε η ΔΕΗ? Ένα, ένα τα ασημικά χάνονται μέχρι να έρθει η σειρά μας

Η πανίσχυρη ΔΕΗ, η δημόσια ΔΕΗ, η κρατική ΔΕΗ οριστικά πλέον  φεύγει από τον έλεγχο του Δημοσίου και γίνεται 100% ιδιωτική.

Αλλά ούτε Ηλεκτρισμού είναι πλέον αφού από εδώ και πέρα θα πουλά εκτός από ηλεκτρισμό σε πάσης φύσεως εμπορεύματα,  από τηλεπικοινωνίες μέχρι επενδυτικές και χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες.

Αυτό που για πολλά χρόνια προσπαθούσαν οι προστάτες μας στο όνομα του εκσυγχρονισμού του κράτους έγινε σταδιακά μεν αλλά ολοκληρωτικά και σχεδόν όλα τα χρυσαφικά και τα ασημικά μας πάνε στους ιδιώτες κοψοχρονιάς.

Αυτά που μένουν είναι η δύναμη και ο πλούτος που έχουν οι οικογενειακές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Η ραχοκοκαλιά της ελληνικής κοινωνίας.

Να είστε βέβαιοι ότι θα τις συνθλίψουν και αυτές. Θα τις απορροφήσει η λαίλαπα των πάσης φύσεως μεγαθηρίων.

Το κόλπο ήταν αναίμακτο σε αντίθεση με την Ουκρανία. Από την ΟΝΕ και μετά μας άφησαν στην ευδαιμονία μας και εξοκείλαμε. Υπερχρεωθήκαμε ενώ το γνώριζαν και μας άφηναν!! Και ήλθαν οι ίδιοι ως δανειστές για να μας σώσουν!!

Και θα μας πάρουν και τα σώβρακα. Σήμερα η ΔΕΗ δεν μας πολύ νοιάζει! Άλλωστε μας έπεισαν ότι είναι καλύτερα οι ιδιώτες. Παίρνουν τις ασφάλειες, Παίρνουν το ΕΣΥ και την εκπαίδευση. Μην νομίσετε ότι θα αφήσουν τις μικρές και τις μεσαίες επιχειρήσεις…  Είναι άπληστοι. Είναι αδίστακτοι.