
Πέντε ολόκληρα χρόνια η ιστοσελίδα μας το φωνάζει και τελικά βρέθηκε ένας νέος άνθρωπος, υποψήφιος σύμβουλος στην Περιφέρεια, δηλαδή στο επαρχιακό μας συμβούλιο, να το γράψει και να δεσμευτεί!
Για μας ο κάθε νέος στην ηλικία υποψήφιος είναι μια ελπίδα για το μέλλον. Αλλά ο Γιώργος Χασαπλαδάκης δεν μας λέει απλά ότι θέλει να προσφέρει, ότι αγαπά την Κω και την Νίσυρο! Μας λέει γιατί θα αγωνιστεί.. Για τον δημοκρατικό και τον χωροταξικό σχεδιασμό. Για την αποσαφήνιση των αρμοδιοτήτων. Για τους Δήμους ισχυρά κύτταρα ανάπτυξης!
Το είμαστε δυο, είμαστε τρεις, είμαστε χίλιοι δεκατρείς δεν γράφτηκε τυχαία. Ένας ήταν στο ξεκίνημα ο δάσκαλος, αυτός ο σαρδανάπαλος που ξεσήκωσε τους κολλήγους στον κάμπο της Θεσσαλίας.
Μια να πέσει ο σπόρος και οι νέοι θα τον καρπίσουν. Του ευχόμαστε να είναι μέσα στους πέντε. Να αγωνιστεί για την νέα σπορά! Θα τον παρακολουθούμε και θα τον στηρίζουμε!
