Ο πόλεμος στην Ουκρανία. Το ΝΑΤΟ και η εξελίξεις που δεν φαίνονται

Κοντεύουν δύο χρόνια από την επίθεση της Ρωσίας στην Ουκρανία. Ένας πόλεμος στον οποίο χάνονται εκατοντάδες χιλιάδες ζωές και από τις δύο πλευρές ενώ όλοι οι υπόλοιποι στέλνουν όπλα για να σκοτωθούν κι’ άλλοι.

Είχαμε πει στο παρελθόν ότι ένας πόλεμος με εμπλεκόμενη μια πυρηνική δύναμη δεν τελειώνει με την ήττα της.

Βγήκε λοιπόν προχθές το δεξί χέρι του αρχηγού του ΝΑΤΟ, δηλαδή του εκλεκτού της Αμερικής και ούτε λίγο ούτε πολύ είπε ότι ένας συμβιβασμός με την παράδοση από την Ουκρανία εδαφών στην Ρωσία και ταυτόχρονα εγγυήσεις προστασίας ή και εισδοχή της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ  είναι συζητήσιμος!!!.

Ξεσηκώθηκαν λοιπόν οι Ουκρανοί και ένας κ. Παντόλιακ σύμβουλος του Ζελένσκι είπε ότι αυτό είναι ήττα της Δημοκρατίας και ενθάρρυνση ενός παγκόσμιου εγκληματία!

Δυστυχώς εκεί στα πεδία του αίματος και της θυσίας οι άνθρωποι αυτοί ακόμα δεν έχουν καταλάβει ότι η δημοκρατία σε όλο τον κόσμο ήδη είναι βιασμένη. Την έχουν ξεσκίσει.

Ακόμα δεν είδαν τι θα συμβεί μετά την εκατόμβη των θυμάτων. Ακόμα δεν άρχισαν να πληρώνουν με αίμα ειρήνης ακόμα και τα όπλα που τους στέλνουν γιατί και αυτά είναι με δανεικά.

Ακόμα δεν είδαν τι σημαίνει υποτέλεια με ειρήνη. Ούτε μέχρι που μπορούν να φτάσουν οι δανειστές.

Και όταν το καταλάβουν και η ρημαγμένη Ουκρανία θα κλαίει βουτηγμένη στο αίμα, να είστε βέβαιοι ότι αυτός ο κ. Ποντόλιακ και οι λοιποί δεν θα βρίσκονται στην ίδια θέση. Απλά τότε η Ουκρανία θα γεμίζει περίπτερα που θα πάρουν οι χιλιάδες ανάπηροι “ήρωες” πολεμιστές τους.