Γ. Χατζημάρκος: Στην Κω δεν γίνεται να είναι αδιαφιλονίκητος

“Κάθε ημέρα κτίζουμε δυνάμεις. Κτίζουμε βάσεις. Κερδίζουμε έδαφος”.

Αυτά είπε ο φίλτατος περιφερειάρχης μας κ. Χατζημάρκος στις 2 Φεβρουαρίου του 2021. Μάλιστα το 2021!! Στους αγαπητούς μας εκπροσώπους της Κωακής κοινωνίας, τον Δήμαρχος μας κ. Νικηταρά και τον αντιδήμαρχο μας κ. Πη όταν στη συνάντηση μαζί τους ανέλαβε την επέκταση του ποδηλατόδρομου μέχρι το ξενοδοχείο Δήμητρα!

” Ο νέος ποδηλατόδρομος της Κω, προσέθεσε, με μήκος 4 χιλιόμετρα, θα χρηματοδοτηθεί από την Περιφέρεια μας εντός του 2021 με το ποσό των 1,5 εκ. ευρώ”!!!

Εμείς τώρα οι φτωχοί στο πνεύμα άνθρωποι μπορείτε να μας πείτε εσείς οι άλλοι οι έξυπνοι ποιόν στα αλήθεια θα πρέπει να σιχτιρίσουμε???

Τους εαυτούς μας? Τους δημάρχους μας? Ή τους τέσσερις συμβούλους της περιφέρειας που ψηφίσαμε?

Αλήθεια! Τι το ήθελε αυτό το κάθε ημέρα να κτίζει ανώγια και κατώγια? Δεν του έφτανε το κάθε τετραετία, από γενεά σε γενεά?

Και ύστερα σου λένε ότι δεν θα έχει και αντίπαλο!! Που? Στην υπερήφανη Κω!! Στο λιμάνι κατουρούν οι επισκέπτες δίπλα στο παρκάκι των αρχαίων προγόνων και αυτός μας τάζει λιμάνι στην Κέφαλο!

Και ύστερα σου λένε ότι δεν θα έχει αντίπαλο!! Που? Στην πανέξυπνη Κω!! Στο νοσοκομείο παίζονται κορώνα, γράμματα οι ζωές μας και αυτός τάζει νέο νοσοκομείο!!!

Και ύστερα σου λένε ότι δεν θα έχει αντίπαλο!! Που? Στην δραστήρια Κω!! Που πριν από σαράντα χρόνια οι τεχνίτες του Δήμου, αυτοί που όπως είπε ο εκπρόσωπος του περιφερειάρχη έδεναν τα σκυλιά με τα λουκάνικα,  έφτιαξαν ένα ποδηλατόδρομο 5 χιλιομέτρων μέσα σε έξη μήνες!!

Και οι άλλοι? Οι εκπρόσωποι και οι αρχηγοί  των δύο κομμάτων ακόμα ψάχνονται!! Περιχαρακώνονται και βάζουν περιφράξεις για να προστατέψουν το κοπάδι τους που έχει στερέψει από παραγωγή προϊόντων.  Άσε που κάποιοι υποκλίνονται και στον Χατζημάρκο!!

Βρε ΚΚΕ δαγκωτό!!!. Τουλάχιστον αυτοί δεν χαμπαριάζουν. Τουλάχιστον αυτοί τα λένε έξω από τα δόντια.

Τον Γιάννη Αγγέλου της Λαϊκής Συσπείρωσης! Της Ευελπίδων Συνταγματάρχης ήταν! Με σπουδές και βιβλία! Πασόκος που είδε και απόειδε και συνέπραξε με το ΚΚΕ!! Τουλάχιστον αυτός δεν θα μας προδώσει!!!