Φραγκούλης. Βαρκάς. Μπαλαλής. Κάποτε το παραμύθι πρέπει να τελειώνει

Εδώ και καιρό ξεκίνησαν οι φήμες για την ανάμειξη του αγαπητού Γιάννη Μπαλαλή στις Δημοτικές εκλογές. Τελευταία και μετά την τοποθέτηση της κ. Ρούφα για την αποχώρηση της από την διεκδίκηση της Δημαρχίας ακούγεται το όνομα του φίλου Γιάννη Φραγκούλη σε συνεργασία με τους αγαπητούς Θεοδόση Βαρκά και Γιάννη Μπαλαλή.

Είμαστε ενάμιση μήνα πριν από την κατάθεση των υποψηφίων παρατάξεων και Δημάρχων στο Πρωτοδικείο! Ήδη συνεχίζονται με καθημερινές ανακοινώσεις οι συμμετοχές υποψηφίων στις δύο δεδομένες παρατάξεις των Νικηταρά και Κυρίτση.

Και το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι σε μια μερίδα της κοινής γνώμης υφέρπει η απογοήτευση και για τις δύο παρατάξεις, γεγονός που δημιουργεί εσφαλμένες εντυπώσεις για την εμφάνιση και μιας τρίτης.

Το γράψαμε και στο παρελθόν! Έτσι δεν πάνε τα πράγματα μπροστά.

Αυτός που ενδιαφέρεται, αυτός που ανησυχεί, αυτός που προβληματίζεται καταθέτει δημόσια την απογοήτευση του και προτείνει λύσεις, ώστε γύρω από αυτόν να υπάρξει η συσπείρωση όλων αυτών που είναι απογοητευμένοι.

Διαφορετικά ως πολίτες φυσικά που έχουν δικαιώματα και ως ψηφοφόροι θα πρέπει δημόσια να καταθέτουν τους προβληματισμούς και τις προτάσεις τους με σκοπό κάποιοι από τις δύο, τρεις με το ΚΚΕ ενεργείς παρατάξεις να ενσκήψουν σε αυτές και να τις αποδεχτούν ή όχι!

Μάλιστα εάν έχουν το πολιτικό θάρρος και θεωρούν ότι είναι ικανοί, μπορούν να συμμετάσχουν σε μία από τις τρεις δεδομένες παρατάξεις θέτοντας εκ των προτέρων τους όρους τους, που φυσικά δεν θα αφορούν καρέκλες και χρήματα, αλλά προτάσεις γενικότερου συμφέροντος.

Δύο λοιπόν είναι οι παρατάξεις που θα διεκδικήσουν στις προσεχείς εκλογές τον Δήμο. Από αυτές τις εκλογές θα εξαρτηθούν πολλά και κυρίως εάν θα ανοίξει επιτέλους ο δρόμος στις νέες γενιές να δώσουν το δικό τους παρών και την δική τους δύναμη να εισέλθουμε σε μια νέα εποχή ενός ισχυρού Δήμου και μιας συμμέτοχης στα πράγματα κοινωνίας.