ΕΛΕΟΣ! Όχι άλλο κάρβουνο κ. Κυρίτση

Τολμάμε να σε πούμε κύριο μετά από τρία χρόνια και από τότε που ενέπλεξες τους οικογενειακούς δρόμους με τον σημερινό δήμαρχο. Και το κάνουμε γιατί αυτό που θα πούμε παρακάτω είναι πολύ σοβαρό.

Αθωώθηκε κ. Κυρίτση ο αείμνηστος Σωτήρης Μαραγκός ομόφωνα από τους δικαστές γιατί όταν αγόραζε τα δύο λεωφορεία το 2013 δεν είχε δόλο!

Αθωώθηκε ο αείμνηστος Σωτήρης γιατί το 2013 ως πρόεδρος της ΚΕΑΣ άφησε 700 χιλιάδες κέρδη στη κ. Ρούφα της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ όταν επί τρία χρόνια της δικής σας προεδρίας ήταν παθητική με μούφες αγορές και έξοδα, με επιδοτήσεις και με χαλασμένα λεωφορεία.

Αθωώθηκε ο αείμνηστος Σωτήρης γιατί αυτά τα λεωφορεία δουλεύουν ακόμα, όταν τα δικά σας τούρκικα δεν έχουν ανταλλακτικά και σταμάτησαν τον πρώτο χρόνο.

Αθωώθηκε ο αείμνηστος Σωτήρης γιατί χωρίς αυτόν το ΚΤΕΛ των συνεταίρων και η ΚΕΑΣ του Δήμου ισχυροποιήθηκαν πρώτα σε όλη την  Ελλάδα επειδή δεν έκλεβε.

Και το πιο σπουδαίο! Αθωώθηκε γιατί η δική σου σύμβουλος η κ. Πη, η μάρτυρας κατηγορίας, στο Δικαστήριο με λεπτότητα ανέφερε ότι σίγουρα δεν υπήρχε δόλος.

Και φυσικά υπεύθυνος για την αγορά των δύο λεωφορείων ήταν ο αείμνηστος   Σωτήρης, όπως είπε ο σύμβουλος του ,  γιατί αυτή είναι η αλήθεια. Όπως όμως ήταν και μοναδικός υπεύθυνος  και για τα κέρδη της ΚΕΑΣ. Όπως μοναδικός υπεύθυνος ήταν όταν κατάφατσα είπε στον ιδιοκτήτη των τραίνων που εσείς ξεπουλήσατε ότι θα περάσει πάνω από το πτώμα του.

Κύριε Κυρίτση μπορεί να έχουμε επιφυλάξεις για την λειτουργία του σημερινού Δημάρχου. για το ότι έπρεπε και αυτός να τραβήξει μία γραμμή.

Αλλά ΕΛΕΟΣ! Επί τριάντα ολόκληρα χρόνια έχεις δηλητηριάσει την πολιτική ζωή του τόπου μας. Από τότε, το 1998 που σαν αντιπρόεδρος του νοσοκομείου έστελνες στα δικαστήρια έντιμους γιατρούς, μέχρι και σήμερα δυστυχώς που με το πρόσφατο άρθρο σου επιχειρείς να σπιλώσεις έντιμους πολίτες που τους έσυρες στα δικαστήρια και αθωώθηκαν γιατί αποδεδειγμένα δεν είχαν δόλο να βλάψουν τον Δήμο. Που δεν έκλεψαν, γιατί εάν έκλεβαν δεν θα άφηναν κέρδη μέσα σε μία χρονιά το 2013 πάνω από 700 χιλιάδες ευρώ όταν τα προηγούμενα δικά σας χρόνια ήταν παθητικά!

ΟΧΙ κ. Κυρίτση! Είσαι ο ίδιος και απαράλλακτος δεκάδες χρόνια τώρα! Ακόμα και σε αντίθεση με τους δικούς σου συμβούλους όπως την κ. Πη που τράβηξε δημόσια μία γραμμή στην λήθη και στις πράξεις του παρελθόντος.

Η Κως δεν θέλει άλλο κάρβουνο. Το μαύρο δεν της αρμόζει. Ο ι νέοι μας ψάχνουν να βρουν άλλα μονοπάτια, από αυτά που επί τριάντα χρόνια ζούμε.