Αγαπώ την Κω! Γι’ αυτό θα είμαι υποψήφιος σύμβουλος

Αναγνωρίζουμε και κατανοούμε την προσπάθεια που καταβάλλουν οι υποψήφιες δημοτικές παρατάξεις και φυσικά οι υποψήφιοι δήμαρχοι με σκοπό τον επηρεασμό των πολιτών στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Είναι μια επικοινωνιακή πολιτική που χωρίς κόστος έχει σχετικά αποτελέσματα.

Όμως το φαινόμενο που τελευταία πολλαπλασιάζεται αρχίζει να αγγίζει τα όρια του γελοίου.

Με μια φωτογραφία, και πέντε λέξεις που συνοψίζονται στην φράση “αγαπώ την Κω” με κάποιες παραλλαγές, οι αγαπητοί συμπατριώτες μας και οι αγαπητές συμπατριώτισσας μας εκτίθενται στην βάσανο των εκλογών χωρίς να πουν γιατί, χωρίς να πουν τον λόγο και χωρίς να μας παρουσιάσουν τους στόχους τους.

Τα πάντα όπως είναι φυσικό στηρίζονται στην αγάπη προς τον υποψήφιο Δήμαρχο που θέλουν να τον βοηθήσουν, ή και στο μίσος προς τον αντίπαλο!

Συμμετέχουν σε κάτι σοβαρό και μοναδικό για το νησί μας γεγονός και αμφιβάλουμε εάν γνωρίζουν ποιοί είναι οι υπόλοιποι συνάδελφοι τους στο ψηφοδέλτιο. Ούτε φυσικά πιστεύουμε ότι κάθισαν έστω και λίγο να συζητήσουν όλοι μαζί. Να θέσουν τα προβλήματα του νησιού που χρειάζονται λύσεις και να συμφωνήσουν σε ένα κοινό πρόγραμμα!

Εκτίθενται οι αγαπητοί μας συμπατριώτες ως υποψήφιοι για το καλό του νησιού μας και σίγουρα δεν ξέρουν που και πως πάνε τα τέσσερα στην αυτοδιοίκηση. Απλά εμπιστεύονται τον υποψήφιο δήμαρχο τους!!!

Ε! λοιπόν, έτσι δεν πάμε καθόλου μπροστά! Παίρνουμε έναν πολίτη που ενδεχόμενα να έχει όνειρα, που ενδεχόμενα να επιθυμεί να προσφέρει στα κοινά και απλά του λέμε τρέξε να μαζέψεις ψήφους!

Ποιός σχεδιασμός του προγράμματος για έναν Δήμο! Ποιά τα έργα και οι δράσεις για την τύχη του νησιού! Ποιό το σωστό και ποιό το λάθος. Όλα αυτά είναι ευθύνες και υποχρεώσεις για τον Δήμαρχο! Ούτε καν τα κόμματα που έχουν πολιτικές και ιδεολογικές ευθύνες θα πάρουν μέρος.

Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η αναγνωσιμότητα, Είναι η δέσμευση των ψήφων της οικογένειας και των φίλων!

Και μετά άντε εσύ καλοπροαίρετε πολίτη ψηφοφόρε να βρεις τις αιτίες του κακού!! Μα φυσικά είναι ένας για όλο το νησί! Φταίει ο Δήμαρχος…