“ΣΤΑΘΜΟΣ” για Δήμο! Έρχεται και άλλος Σωτήρας να μας σώσει

Στην Κω δύο φιλότιμες εφημερίδες που προσπαθούν να επιβιώσουν στο πόλεμο του ηλεκτρονικού τύπου, μας κάνουν μερικές φορές να ξυπνάμε από τον βαθύ λήθαργο στον οποίο βρισκόμαστε.

Χθες η αγαπητή μας εφημερίδα “ΣΤΑΘΜΟΣ” μας ενημερώνει με ένα καταπληκτικό ρεπορτάζ ότι στα σκαριά βρίσκεται ακόμα ένας άλλος σωτήρας που θα επιδιώξει να μας σώσει!!

Γίνονται λέει οι διεργασίες στην παράταξη της κ. Ρούφα και στην κοινωνία της Κω, αφού η αγαπητή μας Ιωάννα εγκαταλείπει, ώστε να ηγηθεί της σωτηρίας μας άλλος Σωτήρας.

Βλέπετε ο ένας εκ των δύο που συναγωνίζονται για την σωτηρία μας ανεβοκατεβαίνει τα σκαλιά της δημαρχίας τριάντα χρόνια τώρα και δεν το βάζει κάτω! Αμέτη, Μωχαμέτη να μας σώσει!

Ο άλλος πηγαινοέρχεται στην Αθήνα και στη Ρόδο μπας και μας σώσουν οι ανώτεροι Σωτήρες!

Και έχουμε και κάποιους φίλους, μικρούς Σωτήρες, ο ένας ο φίλος Μανώλης Γαμπιεράκης που βρίσκεται κατηγορούμενος στην Ρόδο για έγκλημα απιστίας γιατί ήθελε να σώσει της ΚΕΑΣ να μας λέει “ανάθεμα την ώρα που ανακατεύτηκα”. Και ο άλλος ο αγαπητός σε όλους μας Νίκος Πατάκος που και αυτός ήθελε να μας σώσει, που πληρώνει ακόμα τα σπασμένα του σφαγείου,  και αυτός να βρίσκεται στη Ρόδο κατηγορούμενος για το ίδιο έγκλημα, αλλά αυτός επιμένει. Θέλει να μας σώσει! Ατού τα κόζια…

Γίνονται μας λέει η καταπληκτική εφημερίδα τηλέφωνα και συζητήσεις σε όλη την Κω και το θέμα της εξεύρεσης Σωτήρος ακόμα, τρεις μήνες πριν τις εκλογές, δεν έχει λήξει!

Που θα πάει σου λέει? Κάποιος Σωτήρας θα βρεθεί! Εδώ κατέβηκε από τον Ουρανό ο υιός του Θεού για όλο τον κόσμο και εμείς για την Κω έναν Σωτήρα δεν θα τον βρούμε???  Προς Θεού! Όχι για να τον σταυρώσουμε, αλλά για να μας σώσει μετά την σταύρωση του….