Γ. Χατζημάρκος. Μάλλον νομίζει ότι απευθύνεται σε Χαχόλους

Το είδαμε και αυτό!. Πάνω σε ένα χάρτη ο αγαπητός Περιφερειάρχης μας και οι εκπρόσωποι του Δήμου μας να υπόσχονται το Λιμάνι της Κεφάλου.

Έτσι ξαφνικά, Έτσι από το πουθενά. Πήγαν στην Ρόδο οι δικοί μας, το είδαν και συμφώνησαν να φτιαχτεί το Λιμάνι!! Και για να πειστούμε μας δείχνουν και τον χάρτη του έργο.  Λες και το έργα έρχονται ουρανοκατέβατα. Λες και το Περιφεριακό Πρόγραμμα γράφεται την ημέρα της επίσκεψης!! Λες και έχουμε καβάντζα και μοιράζουμε χρήματα.

Το ίδιο σενάριο με τα οικόπεδα του νέου  νοσοκομείο, το ίδιο με το Δικατήριο. Το ίδιο με τα εγκαίνια του Κέντρου Υγείας της Αντιμάχειας τρεις φορές που παραμένει άδειο!!!

Το ίδιο σενάριο πάντα πριν από εκλογές!!

Ποιός Δημοκρατικός Προγραμματισμός? Ποιά ιεράρχηση έργων? Ποιά συμμετοχή της κοινωνίας? Ποιός σεβασμός και ποιά πολιτική ηθική στην διαχείριση των πόρων.

Πήγαν, τον είδαν και αυτός έβγαλε από το καπέλο του έναν λαγό!! Είναι ο Μάγος μας!. Είναι ο Σωτήρας μας! Είναι ο ήρωας μας!

Μόνο που ξεμείναμε από φώτα. Μόνο που ξέρει τι θα συμβεί στις εκλογές. Μόνο που αντιλαμβάνεται  ότι το ακροατήριο δεν κτυπά παλαμάκια χωρίς να δει έργο. Και το έργο του στην Κω είναι ανύπαρκτο!

Και ο φιλότιμος Παναγιώτης από την Κω τρέχει να μπαλώσει τις ανοικτές τρύπες του Επαρχιακού. Να καλύψει τον ανύπαρκτο στην Κω Περιφερειάρχη!!

Αφήστε την προγραμματική Σύμβαση! Αντί να στείλει τα χρήματα στο Λιμενικό Ταμείο θα το φτιάξει ο ίδιος!! Μας πήρε τα σκουπίδια και τώρα βάζει στο χέρι και τα λιμάνια μας. Και μην στενοχωριέστε όπου να είναι θα μας στείλει και τους ειδικούς κάδους για τα αποφάγια μας….