Δ. Καραμαντζιάνης. Φαινόμενα υποψηφίων συμβούλων που χρήζουν μελέτης

Διαβάσαμε την ανακοίνωση της παράταξης του κ. Κυρίτση με την οποία μας πληροφορεί ότι θα συμμετάσχει μαζί του και ο καθηγητής κ. Καραματζιάνης.  Παίρνουμε αφορμή από τον εξαίρετο και αγαπητό καθηγητή για να αναρωτηθούμε και για όλους τους υπόλοιπους που τελευταία ανακοινώνουν την συμμετοχή τους σε παρατάξεις ενόψει των δημοτικών εκλογών, εάν πράγματι έχουν στόχους για τον Δήμο μας, εάν έχουν λύσεις, εάν συμφωνούν με τον υποψήφιο Δήμαρχο και σε ποιά θέματα και προτάσεις.

Για τους υπόλοιπους δεν βρήκαμε κάτι ενδιαφέρον με προτάσεις τους για τα κοινά, πέραν της αγάπης τους για την Κω και την καλή επαγγελματική και οικογενειακή τους σταδιοδρομία. όμως για τον αγαπητό καθηγητή οι αναλύσεις του για την κατάσταση του νησιού είναι γραπτές και πάμπολλες για τις οποίες κάποιοι συμφωνούν, όπως για παράδειγμα για τον Ναυτικό όμιλο ή για το κείμενο του που δημοσιεύθηκε στις  17 Φεβρουαρίου του 2019.

Μας λέει λοιπόν ο κ. Καραμαντζιάνης  στην χθεσινή ανακοίνωση του Κυρίτση τα εξής: «Ως ενεργός πολίτης, επιδιώκω να μην αναλώνομαι στο να κρίνω τα ¨κακώς κείμενα¨, αλλά να προβληματίζομαι και προτείνω λύσεις κοινής λογικής για να μπορέσουμε όλοι Μαζί, Δύναμη Αλλαγής, να φέρουμε στον τόπο μας ό,τι καλύτερο επιθυμούμε».

Αλήθεια! Μπορεί ο κ. Καραμαντζιάνης να μας πει ακριβώς τι επιθυμεί? Να μας πει εάν αυτό που επιθυμεί είναι το ίδιο με αυτά που επιθυμεί ο αρχηγός του που θα είναι και ο μόνος που θα αποφασίζει, μιας και το σύστημα είναι δημαρχοκεντρικό? Να μας πει και αν οι άλλοι συνάδελφοι του υποψήφιοι σύμβουλοι συμφωνούν με τις απόψεις και τις θέσεις του?

Να μας πει τέλος πάντων τι σκέφτεται να κάμει αυτή την πενταετία στο νησί της Κω, με τα περιθώρια που έχει αυτός ο Δήμος,  για να τον ψηφίσουμε και εμείς οι ταλαίπωροι???

Και επειδή αυτό μας ενδιαφέρει! Να ρωτήσουμε τον σεβαστό κ. καθηγητή που είναι και παιδαγωγός αν και αυτός θα στέλνει τους αντιπάλους του στα Δικαστήρια….