Τριήμερο πένθος!! Τι έχουμε να χάσουμε. Τζάμπα είναι

Τέτοια υποκρισία και τόσα κροκοδείλια δάκρυα μόνο στους νεοέλληνες μπορούν να εμφανιστούν.

Δεν υπάρχει νοήμων άνθρωπος που να μην γνωρίζει ότι η προσφυγιά και το μεταναστευτικό με την πάροδο του χρόνο και μάλιστα σύντομα θα οξυνθεί. Ότι τα κύματα των πεινασμένων, των κατατρεγμένων, των διωγμένων, των βομβαρδισμένων θα αυξάνονται. Ότι η Ευρώπη της υπογεννητικότητας όσο περνά ο χρόνος θα αναζητά και νέο αίμα και νέα χέρια.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι πάντες γνωρίζουν για το δουλεμπόριο. Για την εκμετάλλευση της ανθρώπινης σάρκας. Για τις γαλέρες και για το μαύρο χρήμα που ανθεί από την κατάπτωση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

Από τότε που ήρθε στην γη ο άνθρωπός μέχρι και σήμερα, η προσφυγιά και η εκμετάλλευση του ανθρώπινου πόνου ανθούν. Και την ίδια ώρα όλοι μαζί κλαίνε. Ακόμα και οι παλιοί πρόσφυγες. Ακόμα και οι παλιοί διωγμένοι!!!

Στήνουμε φράκτες και την ίδια ώρα θεοποιούμε τον αείμνηστο Αρβανιτάκη! Κάνουμε θαλάσσιες επαναπροωθήσεις χωρίς να σκεφτούμε τους κινδύνους και την ίδια ώρα τρέχουμε πρόεδροι, πρωθυπουργοί, αρχηγοί και υπουργοί στην Καλαμάτα να δακρύσουμε πάνω από τα πτώματα των αδικοχαμένων.

Και αυτό το τεράστιο θέμα ζωής και τους μεν και τους δε από την μία και ανθρώπινων κανόνων και τάξης  από την άλλη κανένας δεν το αντιμετωπίζει με σοβαρότητα. Οι νόμοι, οι διατάξεις, τα προγράμματα, οι κυβερνήσεις είναι ανίσχυρες και υποταγμένες  μπροστά στο μαύρο χρήμα της πάσης φύσεως δουλεμπορίας, διακίνησης και εκμετάλλευσης ανθρώπινων ψυχών

Τουλάχιστον ας μην κλαίμε. Έτσι γίνονταν και έτσι θα γίνεται πάντα. Φράκτες, θάλασσες, φασίστες δεν πρόκειται να το σταματήσουν. Ειδικά το DNA των αποικιοκρατών δεν αλλάζει. Και όσο το χρήμα, άρα και την εξουσία  θα τα κατέχουν όλο και λιγότεροι, τόσο τα κύματα των αθώων θα αυξάνονται και τα ναυάγια θα πολλαπλασιάζονται.