Κως Νοσοκομείο. Δεν χαμπαριάζουμε? Είμαστε μαζοχιστές? Ή έχουμε λεφτά?

Βγαίνει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός προχθές και μας ανακοινώνει το πρόγραμμα της Υγείας της κυβέρνησης του για τα τέσσερα χρόνια και αφού είπε απίθανα πράγματα, λαγούς και πετραχήλια, σίγουρα ξέχασε να αναφέρει και το νέο νοσοκομείο της Κω και μερικά ακόμα που έταξε τελευταία. Χιλιάδες έργα είπε, αν έλεγε ακόμα ένα νοσοκομείο τι θα πείραζε…..

Βγαίνει ο διορισμένος από την κυβέρνηση Μητσοτάκη αντιπρόεδρος του νοσοκομείου μας, ο φίλος Ηλίας, και εξ αιτίας της τραγικής απώλειας της συμπατριώτισσας μας πάνω στην καρότσα μας είπε ότι ” αυτό ας γίνει έρεισμα να ξεσηκωθούμε, να παραιτηθούμε, να τα βροντήξουμε όλα κάτω και να φύγουμε”!!! Και ο ίδιος κάθεται στην καρέκλα του!!!

Πάει ο Δήμαρχος στον πρόεδρο του ΕΚΑΒ και αυτός του υπόσχεται ότι θα στείλει για το καλοκαίρι τέσσερις αποσπασμένους νοσηλευτές για να λειτουργήσει και δεύτερο ασθενοφόρο και ο Δήμαρχος μετά από αυτή την εξαγγελία χαρούμενος ζητά να πάει το δεύτερο ασθενοφόρο στην Αντιμάχεια!!! Όταν όλοι γνωρίζουν ότι για να δουλέψει ένα ασθενοφόρο χρειάζονται τέσσερις γιατροί και 12 οδηγοί και νοσηλευτές!!!

Τρία πράγματα μπορεί να συμβαίνουν στην πατρίδα του Ιπποκράτη. Ή μας δουλεύουν και εμείς δεν παίρνουμε χαμπάρι, για να επιβεβαιωθεί το επιφώνημα με τους γαδάρους. Ή έχουμε μπόλικα λεφτά και δεν μας νοιάζει το ΕΣΥ.  Ή είμαστε μαζοχιστές και μας αρέσει να μας δέρνουν και μάλιστα στο κεφάλι που δεν χαλά η προβιά….

Διαλέγετε και παίρνετε.