Απίστευτος Κυρίτσης! Ο άνθρωπος δεν παίζεται

Αντιγράφουμε τι ακριβώς έγραψε σε ένα δελτίο τύπου προχθές.: “Επανέρχεται (ο Νικηταράς) στα ψέματα γιατί έτσι έγινε Δήμαρχος. Ισχυρίζεται ψευδώς ότι η δημοτική αρχή του Γιώργου Κυρίτση αποδέχθηκε και συναίνεσε στην παραχώρηση της συγκεκριμένης έκτασης στην ΕΤΑΔ .Μόνο που η έκταση αυτή δεν ήταν ΠΟΤΕ του δήμου. Είχε παραχωρηθεί για συγκεκριμένες χρήσεις και μέχρι το 2007 ελάχιστα είχαν γίνει από αυτά που έπρεπε”.

Κατηγορεί δηλαδή τον προηγούμενο Δήμαρχο Φάκκο που πήρε για 50 χρόνια κατά χρήση τον Ναυτικό όμιλο ότι μέχρι που έφυγε και ανέλαβε αυτός είχε κάνει ΕΛΑΧΙΣΤΑ!!!

Στην συνεδρίαση όμως του Δημοτικού Συμβουλίου αμέσως μετά είπε επί λέξει τα ακόλουθα πάλι για τον Δήμαρχο Φάκκο:

“Τον Αύγουστο του  2002 επί Δημαρχίας Φάκκου παραχωρήθηκε επ’ αόριστον κατά χρήση ο Ναυτικός όμιλος των 70 στρεμμάτων. Η υποχρέωσητου Δήμου ήταν εντός 5 ετών να κατασκευάσει και να λειτουργήσει εγκαταστάσεις θαλάσσιας αναψυχής και πολιτισμού, κολυμβητήριο, ενυδρείο, και ιατρείο θαλάσσιας ζωής. Επειδή δεν είμαι άνθρωπος που μηδενίζω τους ανθρώπους και δεν είμαι μικρόψυχος σας λέω ότι ο κ. Φάκκος δεν κάθισε με δεμένα χέρια!!! Το 2002 έκανε την γεωτεχνική μελέτη!! Το 2003 ολοκλήρωσε της μελέτες των έργων!!. Το 2004 εγκρίθηκαν οι περιβαλλοντικοί όροι!! Εγκρίθηκαν τα έργα από την δασική υπηρεσία που χαρακτήρισε την περιοχή χορτολιβαδική!! Το 2005 εγκρίθηκε η μελέτη του Αιγιαλού και της παραλίας!!. Και το 2006 εγκρίθηκε από την ΕΠΑΕ και την Αρχιτεκτονική Επιτροπή το συνολικό έργο”!!!

Το έργο δηλαδή ήταν έτοιμο για δημοπράτηση όταν το 2007 ανέλαβε ο Κυρίτσης!!!

Όλα αυτά, τα οποία κάποιος που ξέρει και έχει ταλαιπωτηθεί τα θεωρεί θαύματα,  τα έκανε η δημοτική αρχή του Δημάρχου Φάκκου και για τα οποία επειδή ο Κυρίτσης όπως μας λέει δεν είναι μικρόψυχος και δεν μηδενίζει τις δουλειές των αντιπάλων του τα θεώρησε στο δελτίο τύπου του μόλις την προηγούμενη ημέρα ΕΛΑΧΙΣΤΑ!!!  Ούτε φυσικά μας είπε τι έκανε εκείνη την περίοδο εναντίον του Φάκκου….

Αυτός είναι ο άνθρωπος που διεκδικεί για μια ακόμα φορά την τοπική εξουσία ενός τουλάχιστον έντιμου και καθαρού στα λόγια και στις πράξεις λαού. Και γιατί το έκανε? Μα έρχονται εκλογές!! Ο αντίπαλος μίλησε για επαχθείς όρους της συμφωνίας Φάκκου. Άρα εγώ ας αλλάξω….