Κ. Καίσερλης: Μια σκληρή επιστολή και οι σκληρές αλήθειες

Διαβάσαμε και αναδημοσιεύουμε την επιστολή που έστειλε στα ΜΜΕ ο πρώην Δήμαρχος Κώστας Καίσερλης για το θέμα της ενοικίασης της περιοχής του Ναυτικού Ομίλου.

Αγαπητοί φίλοι,

Διάβασα την πρόταση του κράτους προς τον Δήμο μας για την ενοικίαση του Ναυτικού Ομίλου που μοιάζει με την γριά κακάσχημη μάνα που φτιασιδωμένη γυροφέρνει με τους Ζιγκολό και που για να τα φέρει βόλτα, να συνεχίσει να βάφεται και να φορά τα ψεύτικα βραχιόλια αφού τα καλά τα πούλησε,  ζητά από το παιδί της ενοίκιο στο σπίτι των προγόνων του για να γυροφέρνει εκείνη.

Ζητά μια μάνα άκαρδη και έκφυλη από τον γιό της που θέλει να ζήσει ελεύθερος, να ξεπουληθεί και αυτός στους νταβατζήδες. Να δεθεί και αυτός χειροπόδαρα στον βωμό του χρήματος και της απληστίας, ακόμα και για τον αέρα που αναπνέει, την θάλασσα και την παραλία που παίζουν τα παιδιά του.

Ποιός? Ο Δήμος! Το πρώτο πανάρχαιο κύτταρο της Δημοκρατίας μας!!

Για να επαληθευθεί ο συμπατριώτης μας αγράμματος χασάπης της απελευθέρωσης που είπε: “Όταν έφυγαν οι Ιταλοί έσφαξα ένα βόδι! Όταν θα ξανάλθουν θα σφάξω δύο”

Να ενοικιάσετε κύριε Δήμαρχε τον Ναυτικό Όμιλο, γιατί διαφορετικά θα τον πουλήσουν αλλού για ξενοδοχείο, άλλωστε τους εξουσιοδότησε το 50%. Αλλά να μην ξεχνάτε ότι πληρώνουμε νταβάδες γιατί μας έκλεψαν την δύναμη να πούμε όχι, όπως οι προστάτες τα διαβατήρια στις αδύναμες κοπέλες.

Γιατί ο Δήμος μας και η κοινωνία μας έχει ήδη βγει στην Συγγρού για να έχει ένα χαμόσπιτο και μια παραλία και τους χρειάζεται.  

Με βαθύτατη λύπη για το κράτος μου Κώστας Καϊσερλης