Εκλογές! Γιορτή Δημοκρατίας, με την Δημοκρατία άρρωστη.

Οι πολιτικές θέσεις μας ήταν πάντα ξεκάθαρες. Πάντα προτάσσαμε το ευρύτερο για την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων μας. Για παράδειγμα το νέο νοσοκομείο είναι υποδεέστερο της γενικότερης κατάστασης της Δημόσιας Υγείας που με μαθηματική ακρίβεια οδηγείται στους ιδιώτες και γι’ αυτό δεν υπάρχουν γιατροί στο παλιό νοσοκομείο.

Ούτε και οι εξαγγελίες ατάκτως ειρημένες μας καλύπτουν όταν αυτές υποκρύπτουν προσπάθεια αλίευσης ψήφων και εξαπάτησης των ψηφοφόρων.

Φυσικά και έχουμε θέσεις και απόψεις για την ακρίβεια, για τους μισθούς και τις συντάξεις, για την εργασία. Θέσεις και απόψεις που είναι υποκειμενικές και άρα αμφισβητήσιμες, αφού κάποιοι τα φέρνουν βόλτα.

Σε ένα όμως πράγμα δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω, ούτε να αλλάξουμε γνώμη. Και γι’ αυτό παίρνουμε το θάρρος να σας πούμε το ΟΧΙ ψήφο στην κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Είναι το θέμα των υποκλοπών.

Εδώ δεν μιλάμε για υποκειμενικές απόψεις. Δεν μιλάμε για την υγεία ή την παιδεία, Ούτε για ψωμί!

Μιλάμε για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. Μιλάμε για την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Γιατί χωρίς αυτά τα δύο δεν υπάρχει ούτε υγεία, ούτε παιδεία, ούτε ψωμί.

Η Δημοκρατία και η Ελευθερία είναι το ευρύτερο, το μοναδικό που σκεπάζει όλα τα άλλα. Και που χωρίς αυτά όλα τα υπόλοιπα είναι πληγωμένα, είναι μισά, είναι υποσχέσεις, είναι για τους λίγους.

Δυστυχώς η κυβέρνηση Μητσοτάκη με τις πράξεις της στις υποκλοπές των στρατηγών, των υπουργών, των δημοσιογράφων και των αρχηγών των κομμάτων υποθηκεύει και δυναμιτίζει την ίδια την Δημοκρατίας μας.