Περιφέρεια: Τεράστια επιτυχία! Πήγε σε συνέδριο του ΟΗΕ για τα σκουπίδια

Το διαβάζουμε, το ξαναδιαβάζουμε και δεν το πιστεύουμε. Ο ΦΟΔΣΑ Α.Ε., δηλαδή η ανώνυμη εταιρεία της Περιφέρειας που διαχειρίζεται με την ανοχή όλων των Δήμων την διαχείριση και την εκμετάλλευση των απορριμμάτων του Νότιου Αιγαίου συμμετείχε σε ένα διεθνές συνέδριο του ΟΗΕ με θέμα: Σας το παραθέτουμε όπως το δημοσίευσε η Περιφέρεια για να μην νομίζετε ότι το παραποιήσαμε.

“Την εμπειρία της Ελλάδας στην υλοποίηση Σ.Δ.Ι.Τ ευθυγραμμισμένων με τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης, τις περιβαλλοντικές προκλήσεις και προοπτικές της νησιωτικότητας μέσα από έργα και τις δράσεις που υλοποιεί ο ΦΟΣΔΑ Νοτίου Αιγαίου, επικεντρώνοντας στην συμβολή του στους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης (SDGs).
Ιδιαίτερη μνεία κατά την παρουσίαση δόθηκε στα έργα The Rhodes Cο-Lab και Τήλος Just go Zero τα οποία λαμβάνουν πλέον παγκόσμια αναγνώριση και αποτελούν πρότυπα βιώσιμης καινοτομίας και πράσινης
ανάπτυξης.

Έξυπνα στήθηκε η δουλειά. Δημιούργησε η κυβέρνηση δεκατρείς ανώνυμες εταιρείες στις δεκατρείς περιφέρειες για να διαχειρίζονται τους χώρους επεξεργασίας, ανακύκλωσης και διάθεσης των απορριμμάτων, και καλά, καλά ακόμα δεν πήρε ανάσα να μάθει πως μαζεύονται τα σκουπίδια και η Περιφέρεια με τα χρήματα των Δήμων πήγε στον ΟΗΕ!!!

Και την ίδια ώρα το παλιό λατομείο στην λίμνη Πυλίου έγινε σκουπιδότοπος και καίγεται.  Την ίδια ώρα ο Δήμος δεν έχει προσωπικό να μαζέψει τα σκουπίδια. Την ίδια ώρα ο φίλος μας κ. Καμπουράκης παρακαλά τον υπουργό να επισπεύσει τις προσλήψεις του εποχικού προσωπικού που θα έλθει τον Αύγουστο!

Ναι ρε σεις! Εκεί στον ΟΗΕ που υποτίθεται ότι διαφεντεύεται την μοίρα όλου του κόσμου εμείς θα σας παρουσιάσουμε τα έργα μας που τυγχάνουν παγκόσμιας αναγνώρισης το The Rhodes Cο-Lab και Tilos Just go Zero και σε λίγο τους κάδους ανακύκλωσης για αποφάγια για να γίνουν λίπασμα για την αειφόρα ανάπτυξη του πλανήτη! Που? Στην Κω και στην Τήλο!!!