Α. Αργυριάδης: Η τέχνη της προπαγάνδας και του ψυχολογικού πολέμου

Διαβάσαμε ένα άρθρο του αγαπητού μας δικηγόρου Αργύρη Αργυριάδη που αφορούσε τις εκλογές και την προσπάθεια κάποιων και στην συγκεκριμένη περίπτωση του ΣΥΡΙΖΑ να αφαρπάξουν την ψήφο των νέων υποσχόμενοι λαγούς με πετραχήλια.

Αναφέρεται το άρθρο του στην υποβαθμισμένη εκπαίδευση και στην ανάγκη αναβάθμισης της και έντεχνα καταλήγει στην υπόσχεση του ΣΥΡΙΖΑ να καταργήσει τις βάσεις εισαγωγής στα πανεπιστήμια ως δόλωμα που θα τσιμπήσουν οι νέοι μας να τον ψηφίσουν. Μιλά για εκμαυλισμό και για παπατζήδες που κοροϊδεύουν τα νέα παιδιά.

Ο κ. Αργυριάδης δεν γνωρίζουμε εάν ήταν άριστος στα μαθήματα και έγινε δικηγόρος. Εκείνο όμως που γνωρίζουμε και το οποίο αποσιωπά  είναι ότι στην Ελλάδα η εξέλιξη της σταδιοδρομίας των ανθρώπων δεν εξαρτάται από τον βαθμό πάνω από την βάση εισαγωγής, αλλά από το χρήμα που διαθέτει ο μπαμπάς και από το μέσο.

Παράλληλα βλέπουμε παιδιά να πρωτεύουν και να δημιουργούν στη ζωή τους και ας μην έχουν τελειώσει πανεπιστήμια και αντιθέτως βλέπουμε και σπασίκλες που αποτυγχάνουν στην ζωή.

Αγαπητέ κύριε Αργυριάδη μάλλον δεν παρακολουθήσατε την επιμονή και τη προσπάθεια της κυβέρνησης Μητσοτάκη να εξισώσει τα πτυχία των Κολλεγίων με αυτά των πανεπιστημίων.

Αυτό και μόνο θα έπρεπε να σας προβληματίσει με τις βάσεις και προς τα που κατευθύνονται όσα παιδιά αποτυγχάνουν. Και μάλιστα αποτυγχάνουν επειδή ίσως εκείνη την ημέρα του διαγωνισμού το μυαλό τους ήταν αλλού και ίσως στις δυσκολίες της οικογένειας να τα φέρει βόλτα.