Δήμαρχε διώξε τους μελετητές και τους δήθεν τεχνοκράτες. Κάνουν ότι τους κατέβει

Όλοι μας ξέρουμε ότι η πόλη της Κω μέχρι το Ασφενδιού στην ουσία και στην πράξη είναι μια αστική περιοχή. Στην πράξη ο δρόμος δεν είναι πλέον επαρχιακός αλλά αστικός αφού από τη μια και την άλλη πλευρά υπάρχουν σπίτια και καταστήματα. Όλοι επίσης γνωρίζουν πως για να στρίψουν τα οχήματα αριστερά στον επαρχιακό δρόμο πατάνε την διπλή διαχωριστική γραμμή!!!

Μια νταλίκα από την Κω για να ξεφορτώσει αριστερά πρέπει να πάει στο Ασφεντιού και να γυρίσει πίσω!! Και εμείς από την πλατεία της ΑΛΦΑ μέχρι και το Ασφενδιού λειτουργούμε λες και ο δρόμος είναι εθνικός και βάζουμε και προστατευτικά στην μέση!!

Και όμως όταν κάποιοι έγραψαν ότι στην Πειραιώς απαιτείται κυκλικός κόμβος γιατί έτσι όπως σχεδιάστηκε αποκόπτονται τεράστιες περιοχές και τα οχήματα οδηγούνται μέσα στο Πλατάνι ή μέσα στην πόλη δεν εισακούστηκαν και μάλιστα διαβάζουμε σε συνέντευξη του κ. Χρυσουλάκη προέδρου του ΤΕΕ Κω ότι αν και “υποψιάζονταν” καλύτερη την κυκλική λύση, τα μήκη και τα πλάτη ήταν ελλιπή και επειδή οι απαλλοτριώσεις που απαιτούνται θα έπαιρναν μια δεκαετία!!! οι συγκοινωνιολόγοι επέλεξαν την σημερινή μεσοβέζικη λύση!!

Δήμαρχε, εάν ζητούσες να μας παραχωρήσουν ελάχιστο μέρος του πεζοδρομίου τους οι συμπατριώτες μας στην πλευρά της Τράπεζας και στην πλευρά του κ. Σπύρου  και αν έπαιρνες 13 μέτρα γωνιακό βάθος τριγώνου στην πλευρά του ακάλυπτου οικοπέδου της βιοτεχνικής ζώνης που βρίσκονται τα σκάφη, και σίγουρα θα τα προσέφεραν με χαρά, η πλατεία θα ήταν ακριβώς η ίδια με την πλατεία της ΑΛΦΑ και την Πιάτσα Ροτόντα με 39 μέτρα διάμετρο. (Στην γωνία της βιοτεχνικής προβλέπεται να πάει η Πυροσβαστική και αναρωτιόμαστε από που θα πηγαίνουν σε περίπτωση φωτιά στον Αμπάβρη ή στην Αγία Τριάδα, ή και στο κέντρο)

Δήμαρχε, διώξε τους μελετητές και τα κοράκια και εμπιστεύσου τους συμπατριώτες σου. Συζήτησε μαζί τους, ρώτησε τους, ζήτα τους βοήθεια. Μην περιμένεις από τους μελετητές, ούτε από την Περιφέρεια. Πήγαινε στο Ψαλίδι να δεις τα χάλια του  ποδηλατόδρομου.  Αλλά και στον επαρχιακό που καθαιρούν  το προστατευτικό τοιχίο που έσωσε κόσμο για να βάλουν αλουμίνια. Είναι λέει αντικανονικό!! Και την ίδια ώρα όλοι μας εγκληματούμε πατώντας την διπλή απαγορευτική γραμμή για να πάμε στα σπίτια και στα μαγαζιά στα αριστερά της ανόδου και της καθόδου του επαρχιακού!!

Αυτή είναι η Κως των 200 χιλιάδων τουριστικών κλινών που ο Περιφερειάρχης καυχάται ότι μας έκανε ανθρώπους και μπήκαμε επί εποχής του  στην ανάπτυξη αφού οι προηγούμενοι έδεναν τα σκυλιά με τα λουκάνικα!!!